Novák Katalin meghívót kapott a Pride-ra

2022. június 27. 06:05

Ez olyan, mintha azt kérnénk a Párbeszédtől, hogy mostantól keresztény politizálást folytassanak.

2022. június 27. 06:05
null
Janó-Veilandics Franciska
Janó-Veilandics Franciska
Vasárnap

„Novák Katalint arra kérni, hogy vegyen részt a Pride-on olyan, mintha azt kérnénk a Párbeszéd politikusaitól, mostantól keresztény politizálást folytassanak. Barabás Richárd, a Párbeszéd szóvivője Facebook-on tett közzé egy videót, amelyben megkéri Novák Katalin köztársasági elnököt, hogy vegyen részt a Pride rendezvények egyikén, ezzel is szimbolizálva a nemzet egységét.

Barabás Richárd egyébként még 2015-ben coming outolt, egy bejegyzésben adta hírül homoszexualitását. A politikus kicsit sem szimpatizál a keresztény-konzervatív kormányzati intézkedésekkel, mégis szereti hangoztatni a krisztusi tanításokat annak ellenére, hogy ő magát nem tartja vallásosnak.Ilyen módon Novák Katalint a Pride-ra hívni olyan, minha azt kérnénk Barabás Richárdtól, hogy a keresztény választók képviseletének tisztelete jeléül vasárnaponként jelenjen meg a templomban.

Persze kitűnő politikai húzás ilyen módon provokálni a korábban családokért felelős új államfőt, csak éppen a köztársasági elnökünk Márki-Zay Péterrel ellentétben nem csak otthon keresztény, hanem az utcán is. Ennek értelmében, ha Novák Katalin nem jelenik meg a Pride valamely rendezvényén, nem a nemzet széthullását, hanem szimplán személyes meggyőződését képviseli és hivatalából fakadóan éppen elég, ha a demokrácia őreként biztosítja a Pride megrendezésének lehetőségét.”

Nyitókép: Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krampus
2022. június 28. 03:20
eLMeBeTegeQ beteges paradejara minek menjen el egeszseges ember? Pszichologushoz menjenek inkabb a buzik, mintsem itt csinaljak a cirkuszt. Jol tudjak ok is magukrol, hogy betegek es termeszetellenes dolog amit muvelnek. Nyomorultak, akiket sajnalni kene, ha nem lennenek ilyen agresszivak. Miert az egeszseges emberektol varjak el azt, hogy megerositsuk oket abban, hogy megsem betegek?
youngboy
2022. június 27. 21:18
Ne fogadd el Katalin! Te a normális magyar emberek elnöke vagy.
youngboy
2022. június 27. 21:17
Ez olyan, mintha arra kérnék a Szemkilövető Pojácát, hogy tüntessen Székelyföld autonómiája mellett.
kovsa
2022. június 27. 19:39
Pontosan, mint korábbi családvédelmi miniszter, nem mehet el semmilyen a homoszexualitással kapcsolatos eseményre, maximum, ha az a homoszexualitás veszélyeire hívja fel a résztvevők figyelmét és megfelelően elítélően beszélnek róla. Tudomásul kellene már venni mindenkinek, hogy két azonos nemű ember soha nem lesz család. Család egy évszázados intézmény, definíció szerin egy nő és egy férfi szövetsége fajfenntartás érdekében. Erre pedig két azonos nemű sosem lesz képes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!