Kocsis Máté és Sára Botond fősipán úr, azért picit szerényebben!

2022. június 27. 06:37

A vasárnapi eredmény messze van bármiféle trendfordulótól.

2022. június 27. 06:37
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Még egyszer gratulálok a Fidesznek a mai csarnok-negyedi győzelemhez, de Kocsis Máté  és Sára Botond fősipán úr, azért picit szerényebben, és közelebb a valósághoz Az olyan szövegek mint a kétharmados Fidesz győzelem Józsefvárosban, meg a józsefvárosiak világosan kinyilvánítottak az akaratukat, hogy nem akarják a mostani városvezetést, a számok tükrében elég nevetségesek!A Fidesz jelöltjére ma 489 ember szavazatot, ami a körzet lakosságának 12%-a, ez elég messze van a kétharmados Fidesz győzelemtől, amit Kocsis Máté ír. Én eben a körzetben majdnem 1000 szavazatot kaptam 84 napja. Akkor az ötharmados győzelem volt.

És az is elég butaság, hogy ezzel a szavazással a józsefvárosiak mondtak volna ki egyértelműen és egyként valamit. Ma a Fidesz jelöltjére a józsefvárosiak hat ezreléke szavazott (hiszen nem szavazott minden józsefvárosi). 84 napja, pedig a Fidesz jelöltje, volt polgármestere kikapott teljes Józsefvárosban, méghozzá jóval magasabb, ötször ekkora részvételnél. 2019-ben pedig a Fidesz jelöltje kétszerannyi szavazatot kapott ebben a körzetben mint most. Igen győztetek ma! Gratulálok Gondos Juditnak, de azért ne toljátok túl.

Ahogy igen mi meg vesztettünk, és le kell vonni a következtetéseket, mit rontottunk el a kampányban, és a politikában, helyben, de azért ez a mai eredmény messze van bármiféle trendfordulótól, főleg ítélettől Józsefvárosban. 2024-ben döntenek majd a józsefvárosiak a helyi önkormányzati vezetéstől. Nem mondanám, hogy esélytelenek vagytok, nyilván szoros küzdelem lesz, de azt ti se mondhatjátok, hogy egyértelmű fideszes hangulat van Józsefvárosban. Emlékezettek 2018-ban a választások utáni időközi polgármester választáson ennél nagyobbat nyertetek, aztán egy évre rá 2019-ben elveszetettétek a kerületet, majd idén az országgyűlési képviselői helyet! Maradjunk inkább annyiban a magyar politikai minden szereplőjére ráfér a szerénység. Rátok is, és ránk is.”

Nyitókép: Jámbor András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2022. június 28. 20:28
Jámbor állat, te adj már elő szerényebben. Annak örülsz hogy ennyi idősen megtanultál összeadni? Nekem általános harmadikban ment már. Hiába zengsz ódákat anyádról, sztem pénzért vett.
HunAttila
2022. június 28. 13:46
Belpesti zsidó, aki megtestesíti a koszos, büdös zsidó fogalmát. Szegény (magyarított nevén) Rejtő Jenő, aki legalább ismerte, használta kifogástalanul a magyar nyelvet - szeretjük is érte -, forog a sírjában ezek miatt, szégyenében.
Sulammit
2022. június 28. 10:30
Már azt is te akarod megmondani, hogy mennyire és minek örüljünk? Tényleg szerényebben a részedről, bár nem várjuk el, egy előembertől, hogy tudjon írni. De! Ha már kiteszed a facebookodra és újságíró is voltál, - bár fel nem foghatom, hogy ezzel a helyesírással, hogy tudtak téged alkalmazni. Sokat beszéltek a seggnyalásról. Te kinek a seggéből írsz?
BlancoAgilon38
2022. június 28. 09:20
Köcsög barom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!