Hogy tetszik a „Perintaizmus”?

2022. június 20. 20:51

Gyengébbek kedvéért: még mindig nem szektát alapítok!

2022. június 20. 20:51
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„No, ismét új fogalom született! A »Perintfalvizmus« fogalma már eddig is létezett a »szakirodalomban«, de ma akadt egy újabb kreatív okostojás, aki még ezt is igyekezett überelni. Lehet, hogy tényleg ideje lenne összefoglalni a tanításom lényegét?

Néhány dolgot összeszedek, ha bármi egyéb még az eszetekbe jut, kérlek írjátok meg ide kommentben! És majd készítek belőle egy kátét.

(Gyengébbek kedvéért: még mindig nem szektát alapítok!)”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madar299
2022. június 22. 17:10
? Rita , ebből meg lehet élni ? Ha igen , akkor bejelentkezem hozzád tanulni . Komolyan !
1000bocs
2022. június 21. 15:45
A probléma ott van, hogy ennek a nőnek nem esik le: amerikában például népbetegség a figyelem-kór. Az ebben szenvedők egy pillanatig nem bírják ki ha a környezetüktől nem kapják meg a kitüntető figyelmet. Namost az ebben szenvedők a legkevésbé kreatív, legkevésbé hasznos elemei a társadalomnak. Ha azok lennének, ha valóban építenének, fejlesztenének, valóban letennének valami figyelemreméltó dolgot az asztalra, az áhított figyelmet megkapnák. A Rita-félék betegsége pont abban van, hogy miközben abszolút meg vannak győződve a saját küldetésük és szerepük kiválóságáról (küldetés és messianisztikus tudat) a figyelmet minden teljesítmény híján csak azzal tudják kiharcolni ha provokálnak. Természetesen nincs semmi körülöttük ami nem róluk szólna. Ha kritikát kapnak, az csak azért van mert az ő küldetésük annyira fontos, ők annyira kiemelkedően fontosak, hogy egy nagyobb hatalom érdekeit sértik és ezért az a nagy hatalom le akar számolni velük. A legapróbb kritika is ennek a leszámolásnak a jele. Sőt. Nem lehet más.
1000bocs
2022. június 21. 15:37
A lexikonban a nárcisztikus pszichés beteg címszó alatt ennek a nőnek a fényképe van.
Krupp Skya
2022. június 21. 14:09
Nem kell neki válaszolni és majd megunja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!