Potocskáné: Elfogadhatatlan számomra, ha az egyéni ambíciók törnek előre!

2022. június 18. 07:24

Rejtélyes Facebook-bejegyzésben kommentálta az ügyvivő Jobbik elnök a „Jakab-ügyet”.

2022. június 18. 07:24
null

Potocskáné Kőrösi Anita Facebook-bejegyzésben kommentálta a Jobbikban kialakult „Jakab-ügyet” – feltehetőleg, mivel konkrétumot nem írt a posztba, ám az áthallások miatt az ember óhatatlanul is Jakab Péter esetére gondol.

Mint ismeretes, Jakab Péter nemrég lemondott pártelnöki tisztségéről, miután Potocskáné megpróbálta megpuccsolni. Potocskáné kifejtette a posztjában, hogy bár a vállalatok menedzsmentje a profitmaximalizálásra fókuszál, addig egy politikai párt esetében 

A Jobbik ügyvezető-elnöke szerint a vezetőnek felelős vezetőként kell dolgozni a szervezetért, az év minden napján, 0-24 órában. Hozzátette, „elfogadhatatlan számomra, ha az egyéni ambíciók törnek előre, ezzel háttérbe szorítva a közösség érdekeit”. Mindezt aláhúzandó, kifejtette, hogy „megbocsáthatatlannak tartom, ha az elnökaspiránsban nincs felelősségérzet, illetve ha hiányzik a szembenézés az egyén saját korlátaival”.

Potocskáné szerint a mai Magyarországon a politika valóban a kompromisszumok művészete. Indoklásában kifejtette, hogy „a felelős vezetés ugyanis nem korlátozódhat egyetlen szegmensre, sokkal inkább globálisan kell értékelni a politikai víziókat.

világos célok és azokhoz kijelölt utak kellenek. Nem egyetlen egy út. Sok alternatív útvonal kell”.

Kapcsolódó

A nép pártján, a nép nélkül – így omlott össze a Jobbik
Támogatói legnagyobb részét elvesztette, a parlamenti küszöb alá esett a népszerűsége, belső küzdelmek erodálják – még sosem volt ilyen rossz állapotban a Jobbik. Elemzésünk. Bővebben is érdekel...

Támogatói legnagyobb részét elvesztette, a parlamenti küszöb alá esett a népszerűsége, belső küzdelmek erodálják – még sosem volt ilyen rossz állapotban a Jobbik. Elemzésünk.

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. június 18. 12:17
Erősen gondolkodom, valaki segítsen már. A nők és a Párt. És a sikeresség. Nem jut eszembe a DK-ból, és a MSZP-ből, és a Párbeszédből szép nő. (Kósáné Kovács Magda) Ki nem jut eszembe? És az LMP-s nők, és a Jobbikos, újjobbikos nők? És a Fidesz? Van valami összefüggés a szép-csúnya-okos-buta nők száma és a párt sikeressége között? Egy angol kutató biztos megmondaná, van e, és milyen összefüggés.
Micó
2022. június 18. 12:04
Potocskáné termikus mozgása és az Avogadro szám megadja a Jobbik entrópiáját.
Micó
2022. június 18. 12:02
Világos. Ha nem a zegyéni ambíciók törnek felfele, akkor az van, ammit az öszödi böszme akkar. És akkor a profit a fókuszpontba van maximalizálva,ami ekvivalens a DK szubsztanciális helyzetének négyzetével. Mert Klárika a fénysebességgel tágul.
Héja
2022. június 18. 11:53
Potocskáné aranyvirág, ide a legjobbik borát! De ki az a Potocska? A Svejk egyik regényhőse?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!