Idiótamarketing

2022. június 24. 09:39

O’Leary nem a magyarok érdekét védi, hanem a cégéét.

2022. június 24. 09:39
null
Papp Zsolt
Papp Zsolt
Népszava

„Itt van az ír fapados vezére, aki az elmúlt napokban annyi médiamegjelenést és jól célzott fogyasztói elérést szerzett tök ingyen, amit egy több milliárdos reklámkampánnyal sem tudott volna, és ez a média sara. A fogyasztók közül is sokan bedőltek: az európai légi közlekedés egyik legvitatottabb (nagyon finom voltam) menedzserében a lánglelkű szabadságharcost látják, aki végre megmondja a Fidesznek azt, amire a magyarok, az ellenzék képtelen. A szerkesztőségben már azt találgatjuk, hogy ha hétvégén lennének parlamenti választások, egy Michael O’Leary vezette párt elérné-e az öt százalékos bejutási küszöböt.

De nem. O’Leary nem a magyarok érdekét védi, hanem a cégéét. Nem fog olyan adókat megfizetni, ami alól ki lehet bújni. Igazából ő nem akar semmilyen adót fizetni, erre épül az egész fapados modell; meg a költségek bármi áron való csökkentésére, amíg az a repülésbiztonságot nem veszélyezteti. O’Leary azt üzeni, hogy fizessenek azok az idióták, akik egy olyan kormányt újraválasztanak, amely egy háború kellős közepén kiüríti az államkasszát.

Eddig sikerült megúsznom, hogy a Ryanairrel, az utasszívatás világbajnokával utazzak, és azon nem kevesek közé tartozom, akiknek ez ügyben nem változott a véleményük. Ezzel együtt el kell ismernem: zseni a pali!”

Nyitókép: Federico Ferramola / NurPhoto / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. június 26. 13:03
A cégvezetők már csak ilyenek..:)
pemete jakab
2022. június 25. 20:10
"O'Leary nem a magyarok érdekét védi, hanem a cégéét." Most tényleg, ezt le kell írni?! Nemcsak O'Leary, hanem az összes topmenedzser a cége és saját érdekét védi. Valaki vehemensebben, míg más kicsit megalkuvóbban (erre példa Magyarország, ahol a politika összeforrt a gazdasággal). Társadalmilag ez is sok problémához vezet, de az igazi probléma az, hogy még a választott politikusok is leginkább a saját érdeküket nézik.
nyugalom
2022. június 25. 17:40
Orban is az orszagot vedi, megsem megy le alpariba! A penz nem jogosit fel a karomkodasra, masok ócsarlasara, uis ez minimum bunkósag!
Chardonnay99
2022. június 25. 17:11
Ilyenkor hol van a Nagy Baloldali Kapitalizmusellenesség? Ha a kormánnyal kekeckedik valaki, rögtön rendben van a profitéhség? Vajon ha egy magyar cég perlekedne egy külföldi kormánnyal, akkor a Népszava vajon kinek drukkolna? Ilyenkor látszik a baloldal gerince, illetve annak krónikus hiánya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!