Mire jó még az új Puskás?

2022. június 16. 07:51

Már az átadásnál, 2019 őszén tudtuk, hogy ez nem egy „sima” labdarúgó stadion!

2022. június 16. 07:51
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Mire jó még az új Puskás? Tessék megnézni a tegnap esti fotókat! Több tízezer ember tombolta végig a Red Hot Chili Peppers koncertjét. Már az átadásnál, 2019 őszén tudtuk, hogy ez nem egy »sima« labdarúgó stadion, hanem egy Multifunkcionális létesítmény. Azoknak is örömet okozhat, akik eddig csak legyintettek, hogy minek egy újabb »focistadion« Budapestnek! Például a tegnap este miatt!!

Ha egy világsztár – énekes, zenekar – közép-európai koncerthelyszínt keres, akkor korábban szóba sem jöhetett Budapest. De most van olyan helyszín, ahol elférnek több tízezren, ahova üzleti szempontból is megéri elhozni egy óriáskoncertet. A Red Hot Chili Peppers például 32 városból álló világ körüli stadionturnén van. Olyan helyeken, mint London, Párizs, Los Angeles, New York és Budapest. Na, ezért (is) jó, hogy van!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. június 16. 14:41
Maximalisan ki kell hasznalni ezeket a letesitmenyeket, hisz ezert epitettek !
rollotomasi
2022. június 16. 10:14
Jó volt, de 16-ban jobban tolták. Az egésznek olyan kurtán-furcsán lett vége :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!