Nagy Attila Tibor Fekete-Győr Andrásról: Nincs az a kommunikációs tanácsadó, aki segíteni tudna rajta

2022. június 27. 21:49

„Érthetetlen, hogy lehetett és maradhatott Fekete-Győr frakcióvezető, miután kis híján kivégezte a képviselőcsoportját” – fogalmazott Nagy Attila Tibor.

2022. június 27. 21:49
null

Nagy Attila Tibor politológus volt a Hír TV Napi Aktuális című műsorának a vendége. 

A szakértő a hétfő azonnali kérdésekre kiértve elmondta, hogy Fekete-Győr András nem a legjobb kommunikátor a magyar politikában. „Ha egy politikusban nincs kellő tudás és belső igény a hiányosságok pótlására és fejlesztésére,

akkor nincs az a kommunikációs tanácsadó, aki ezen segíteni tudna.

Érthetetlen, hogy lehetett és maradhatott Fekete-Győr frakcióvezető, miután kis híján kivégezte a képviselőcsoportját” – fogalmazott Nagy Attila Tibor.

A beszélgetést az alábbiakban tekintheti meg: 

Nyitófotó: Facebook

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hill
2022. június 29. 12:49
Némi fogszabályzás
masikhozzaszolo
2022. június 28. 12:17
Volt már olyan, hogy egy tanácsadó páros olyan feladatot kapott, hogy teljesen tanácstalan lett. Lásd MZP tanácsadói. Pedig nem értem minden feltétel adott: Magas, vékony, ... Az elég is.
bf109g6
2022. június 28. 11:11
Nnna, még egy jakabpeti... Látszatmunka a pénzért. De tényleg, az ellenzék ezekből áll...? Hadházy, Fegyőr, Jakab, Szabó T, Cseh, Újhegyi, stb., komolyan, nincs egy _nem elmebeteg_ és _nem ostoba_ alak azon a térfélen...? Ezekhez képest az olyan régiek, mint Lendvai, Horn, Kuncze, Kovács, Kiss is sztratoszférai magasságban vannak. Orbán kérhet egy kávét meg egy újságot, és hátradőlhet.
zakar zoltán béla
2022. június 28. 10:01
Rajtad se!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!