Magyarország ennél sokkal jobb ellenzéket érdemel!

2022. június 14. 18:54

Mindenki a Kádár-rendszer örökségét képviselő Gyurcsány zsebében van és az ő kottájából játszik.

2022. június 14. 18:54
null
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Egy korabeli francia tudós szerint »a stílus maga az ember«. Ez jutott eszembe, miközben a múlt heti Jobbik választmányi üléséről tudósító felvételeket néztem és arra gondoltam, hogy ez a mondás minden bizonnyal egy pártra is érvényes.

Amikor Jakab »Parizeus« Péter megkaparintotta a Jobbik vezetését, az a második legnagyobb frakcióval rendelkezett az Országgyűlésben, egyben a legnagyobb ellenzéki párt volt.

Mára, Jakab áldásos, vizionárius irányításnak köszönhetően sikerült a 26 fős frakciót 10 főre csökkenteni. De továbbra is egy parlamenti pártról van szó. Egy biztos, aki megnézi a felvételeket, annak kétsége sem férhet ahhoz, hogy Jakab legalább egy célkitűzése, a »parizeresedés« az teljes mértékben sikerrel járt.

Egy párt választmányi ülése mégis csak az egyik legfontosabb döntéshozói fórum, aminek külsőségek terén is illene megadni a módját. A Jobbik 18 kerületi irodája nem egy elegáns helyszín. A szebb időket megélt épület, a repedező falak, az ajtót helyettesítő mocskos függöny, az összevissza futó vezetékek

elsősorban igénytelenséget és bazári hangulatot sugallnak.

A szemlátomást tanácstalan, magukra hagyott jobbikos vezetők ilyen háttér előtt szerencsétlenkedtek és próbálták magyarázni az őket nem tájékoztató, lemondott Jakab ügyeit, a párt és saját maguk bizonyítványait. Az összképen az sem javít, hogy az egyik mocskos ablak mögött a nemzet nagyjait, Szent Istvánt, Szent Lászlót és Hunyadi Mátyást ábrázoló képek láthatóak.

Elszomorító és kiábrándító, hogy ilyen helyszínen és ilyen célokra használják ezeket a jelképeket. A szemünk elé táruló kép, hűen tükrözi a Jobbik helyzetét, Jakabostól, »mamuszos« pártigazgatóstól és szexuális botrányostól. De úgy általában az egész ellenzékét is. Oda jutottunk, hogy mindenki a Kádár-rendszer örökségét képviselő Gyurcsány zsebében van és az ő kottájából játszik.

Hova jutott az egykor »ellenzékváltást« ígérő Jobbik, Momentum, LMP vagy MZP.

Az egyik a DK parizeres tagozata, a másik ifjúsági tagozat, a harmadik pedig zöld tagozat, MZP pedig ma sem érti, hogy miért kellett április 3-a estéjén egyedül elvinnie a balhét és magára hagyva állnia a városligeti színpadon. Magyarország ennél sokkal jobb ellenzéket érdemel!”

(Fotó: MTI)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. június 15. 13:34
Soha tobbe baloldalt!
Trombitás Keresztély
2022. június 15. 00:28
Orbán-rendszer népe = Kádár rendszer népe. Annak az értékeit konzerválták, mivel mást nem is ismertek.
Pelso j.
2022. június 14. 21:56
Pubi, belőletek milyet s mennyit érdemelne?
LancelotDuLac
2022. június 14. 21:49
Zsiga a kurva anyádat! "MZP pedig ma sem érti, hogy miért kellett április 3-a estéjén egyedül elvinnie a balhét" - MZP maga kérte, hogy egyedül lehessen a színpadon, mert ő orbitális győzelemre (Karácsony számítása szerint - 60 körzetet nyernek xDDD) számított és egyedül akarta learatni a babérokat. Az eredményváró színpadán csak egy csomó zászló felül az ő kocka fejével, lent pedig nemzeti színű zászlók voltak és sehol egy pártlogó! Mellesleg aki heti rendszerességgel gyalázta az ATV-n a saját pártjait (árulok, fideszbérencek, megvette őket a fidesz 900 millióért, leváltottam az ellenzéket...) az örüljön, hogy nem verték agyon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!