Fegyőr Bandi összecimbizett Zelenszkijjel

2022. június 07. 09:37

Egyem a szívét, de tényleg, hát olyan cukik, nem?

2022. június 07. 09:37
null
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
PestiSrácok.hu

„Ez a cimbiség nagyon adja. És hogy miért? Mert ahogy Zelenszkij, úgy Fekete-Győr, ahogy a Nép Szolgája, úgy a Momentum is: abszolút ügynökök, akik idegen érdekeket szolgálnak ki, a saját hazájukkal szemben. Zelenszkij a nyugati médiában és különböző politikai intézményekben haknizik egyfolytában, időnként fegyvereket és olajembargót követel, időnként meg hisztizik és lebaszni próbál különböző kormányfőket, ha nem teljesítik a követeléseit. Teszi mindezt azért, hogy faraghassa a saját szobrát. Az országát pusztítják, a népe meghal, vagy elmenekül, ő egy ideje már ki sem ejti a száján azokat a szavakat, hogy »béke« meg »tárgyalás«. Ha az egész ország belepusztul, ő akkor is követi az amerikai utasításokat, cserébe az amerikaiak meg színpadot ácsolnak neki, ahol hősködhet.

Fekete-Győr nem ennyire nagystílű hazaáruló. Ő csak egy kis hátulgombolós szarházi, aki megfúrta az olimpia-rendezést, hogy azt Párizs kaphassa. Persze ő is küldene fegyvereket meg katonákat a háborúba, ő is bevezetné az olajembargót, ha hatalmában állna, de hála Istennek, a magyar nép úgy elküldte őt meg a pártját a halál faszára, hogy az még a Holdról is látszik. Úgyhogy Fegyőr nem csinál, nem vezet be semmit, csak pózol, most épp Zelenszkij »dicsfényéből« próbál egy iciripicirit megcsípni magának.”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Végső Anna
2022. június 08. 11:38
Kedves Jeszenszky Zsolt! Nálam senki sem értékeli jobban az Ön éleslátását és politikai beállítódását, de még jobban tisztelném, ha egy kicsit vissza tudna fogni a trágár stílusból.
Fed74
2022. június 07. 21:49
Putyinszopó csicska vagy Jeszenszky!
dakotasámán
2022. június 07. 16:01
" hála Istennek, a magyar nép úgy elküldte őt meg a pártját a halál faszára, hogy az még a Holdról is látszik." dzsesszi, bazmeg zsoca babérjaira törsz ? mesélj valamit a 2 000 milliárdos megszorításról és a 20%-os inflációról.
sztd
2022. június 07. 15:06
Szerintem nem korrekt Zelenszkijt leárulózni. Az amerikaiak már rég kimentették volna, de ő ott maradt, nem lépett le. Értem, hogy a küzdelembe belehalnak, de ez az ő döntésük. Ez a döntés akkor is hősies, ha egyébként kétséges. Annyit már elértek, hogy megmaradnak, az oroszok nem fogják őket lemosni a térképről, mint a fehéroroszokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!