A liberálisok egyik kedvenc szabadidős tevékenysége: a jóemberkedés

2022. június 09. 19:08

Ha nem teszed magadévá az általuk előírt gondolatokat, akkor te vagy maga a megtestesült gonosz.

2022. június 09. 19:08
null
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Facebook

(...) „Itt van például az alapjövedelem kérdése... Ami nettó baromság ugyan, és a műsorban részletesen be is mutatjuk, hogy miért; de ennek ellenére bizonyos opportunista politikusok akkor sem tágítanak, és időről időre bedobják az ötletet, hogy ezzel is hergeljék a dolgozni nem akaró, de mindenre is jogot formáló léhűtőket.

A másik pedig a liberálisok egyik kedvenc szabadidős tevékenysége: a jóemberkedés. Imádnak különböző áldozati csoportokat kijelölni, akiket megmentenek. És kreálnak hozzá teljes érzékenyítő programokat is, hogy Neked is lelkiismeret furdalásod legyen. Ha pedig nem teszed magadévá az általuk előírt, mindennél nemesebb gondolatokat, akkor természetesen te vagy maga a megtestesült gonosz, és meg kell téged büntetni, el kell lehetetleníteni.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszt
2022. június 10. 15:12
Viszont a tied a gazemberkedés...
Lajoss
2022. június 10. 12:07
Bizony,Jeszi,nem mindenki lóg az állampárt csöcsén..
Élő Éva
2022. június 10. 11:04
Még, ha csak jóemberkednének! De a ballibek inkvizítori szerepbe léptek. Ha nem térdelsz a stadionban, mert álságos képmutatásnak tartod, rögtön fellobbannak az internet máglyák. A régi alapviccet ma már így kell a srácoknak elmesélni. Meghal a pszichiáter és sorba áll a mennyország kapujánál, hogy Szent Péter bebocsássa. Előtte egy sebészt vizsgáztat Péter: -Mi voltál kedves testvérem a földi életedben? - Sebész! Na akkor itt nincs helyed, túl sok embert küldtél a másvilágra, mert egy szeszkazán voltál. Eredj fiam a pokolba. A következő egy nőgyógyász. Péter őt is kérdi: - Mi voltál fiam a földi életben. A nőgyógyász kissé motyogva de bevallja: - Izé, nőgyógyász voltam. -Szóval angyalcsináló. És még van képed ide állni! Mars a pokolba. A pszichiáter ezek után a neki feltett kérdésre szorongva vallja meg a szakmáját, mivel érzi, hogy neki is van pár rossz pontja LMBTQ ügyekben. - Én psziáter voltam. - Na végre egy szakember! kiált boldogan Szent Péter. Gyere be gyorsan fiam, mert az Úristen összezavarodott és Guy Verhofstatdnak, képzeli magát . /A vicc tetszőleges haladár névre cserélhető./
Pierre
2022. június 10. 08:27
egy atlagos, amoralis, onzo, folyamatos hazudozassal onigazolast kereso embernek (ld. pl. fidesz celkozonseg) egy szolidaris, masokert is aldozatot vallalni kepes, "joember", csak, mint hamis poz ertelmezheto. Abbol kiindulva, hogy o maga csak hazudni tudna ezt a szerepet, ugyanezt feltetelezi masokrol is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!