Jakab Péter szélsőjobboldali hordószónokként, igazi cigányozós jobbikkosként kezdte a karrierjét

2022. június 16. 22:11

Egy éles kanyarral balos beütésekkel bíró panellakó prolivá vált.

2022. június 16. 22:11
null
Kontra
Facebook

„Új szerepben Jakab Péter

Jakab Péter szélsőjobboldali hordószónokként, igazi cigányozós jobbikkosként kezdte a karrierjét. Ekkor nagyjából még önazonosnak volt mondható az a figura, akit mutogatott a választóknak. Pártelnökként úgy érezte másra van szükség, új feladat, új stílus. Egy éles kanyarral balos beütésekkel bíró panellakó prolivá vált, ettől a pillanattól kezdve kizárólag parizerrel táplálta a testét. Az április harmadikai választási vereség után tanácsadói megpróbáltak öltönyt húzni rá. Vélhetően úgy érezték, hogy most eljött a komoly karakter ideje, a párt megmentése ugyanis kellő komolyságot igényel és megbízhatóságot kell kommunikálni a választók, a párttagság, de legfőképpen Gy. Ferenc irányába. Ezzel az azonban elkéstek.

Nem olyan régen egy belső zendülés következtében Jabakot leváltották a párt éléről, a parlamenti frakcióvezetői tisztsége is megingott.

Az öltöny így visszakerült a szekrénybe, a mamuszos sztájliszt pedig egy új figurát talált ki Jakab számára, amely már egy új politikai karrier építésének a kezdetté jelentheti.

Jakab Péter a Facebookra feltöltött képek tanúsága szerint traktort vezet, kefirt iszik, tökökkel teli ládát cipel, vidéki politikusokkal egyeztet, és napokon keresztül ugyanazt a zöld pólót hordja. Mint bármelyikünk! A nyári melegben a fizikai munkát végzők gyakran viselnek tökéletes vasaltságú felsőt, napokig! És nem gyűrődik, nem izzad bele! Ámulat!

De mi az, ami egy vidéki embert egy csapásra tényleg igazi country arccá tesz?

Nos, egy nemrég kikerült videón a disznóólnak dőlve kedélyesen (egyesek szerint némi gyümölcspárlat miatt inkább kásásásan) beszélgetett. Ez az az életérzés, ami szerinte átjön a Facebookozó vidéki választóknak. Ez az ember egy ezerarcú politikai géniusz.”

Nyitókép: Kontra Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papalimapapa
2022. június 19. 14:19
Kezdem azt hinni, hogy ezt a gyökér panelproligyereket ugyanabban a peri-csészében tenyésztették, mint a kígyóvállú momentumos pöcsöket. Meg kéne találni azt a labort és felgyújtani végre! Aztán jöhet a Szemlő-hegyi villa...
Brandon the great Negro
2022. június 19. 06:08
Lyákob, aki nem mellékesen a pixába letilt ha kérdezni mersz.
Antal Béla
2022. június 17. 13:17
"szélsőjobboldali hordószónokként, igazi cigányozós jobbikkosként kezdte" de cigányozós szélsőbaloldali hordószónokként bújt végül mamuszba
tevevanegypupu
2022. június 17. 10:22
Nem azért, de a Mi Hazánk is, ami most megkettőzte a Jobbikot....csak most valamiért hirtelen comme il faut lett..Miért is??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!