Dobrev megint az európai minimálbérrel hülyíti a magyarokat

2022. június 07. 17:21

Klára asszony pedig azért boldog, mert ebben ő közreműködött.

2022. június 07. 17:21
null
Horváth K. József
Origo.hu/888

„Ha az ember ránéz erre túlcsorduló elégedettséget sugárzó fényképre, amelyen Vadai Ágnes és Dobrev Klára fülig érő szájjal mosolyog, nyugodtan gondolhatná, hogy most valami nagy politikai húzás után vagyunk, amitől jobb lesz az embereknek. Ahogy azonban a Demokratikus Koalíció esetében lenni szokott, ez egyáltalán nincs így, sőt. Pontosabban ők azt gondolják, hogy így van, pedig dehogy. Dobrev Klára néhány órával ezelőtt tette közhírré Facebookján, hogy »Éjjel megszületett az előzetes megállapodás az EURÓPAI MINIMÁLBÉRRŐL!!!Június 16-án a miniszterelnökökön a sor. Orbán nem sunnyoghat tovább, akkor kiderül, számítanak-e neki a magyar munkavállalók!«.

Ez ugye úgy hangzik, mintha az európai minimálbér egységes szintje a megállapodás révén máris faktum volna, és minden európai polgárt egyformán érintene. Klára asszony pedig azért boldog, mert ebben ő közreműködött, s hogy így milyen jó lesz az embereknek. Ezt a gondolatot erősítette meg valamivel később Vadai Ágnes, szintén közösségi oldalán, a következőképpen: »Dobrev Klára, EP képviselőnk az európai minimálbér érdekében dolgozott. És tegnap éjjel megállapodás született róla. Megígérte, megcsinálta! Ilyen vezetőkre van szüksége az országnak.«

»Megígérte, megcsinálta«, írja ez a derék DK-s, mintha ő nem tudná éppen olyan jól, mint az átlagos újságolvasó, hogy hiába döntött erről az Európai Parlament, tagállami hatáskörről lévén szó, semmiféle jogosítványa nincs arra, hogy bármiféle, a tagállamokra nézve kötelező uniós szabályt alkosson. Neki ugyanis nem ez a dolga. Neki legfeljebb javaslattételi joga lehet az jogalkotói jogkörrel is rendelkező Európai Bizottságnak, amelyben az állam- és kormányfők majd döntenek. A döntés joga tehát ott van, ahol nem Dobrev Klára és neomarxista, bolsevik csapata, hanem Orbán Viktor és kollégái határoznak.

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sutotokpure
2022. június 15. 20:44
Ez a nő tényleg egy barom. Épp a háború és válság idején veti fel a minimálbért. Hanem Forgács József ausztrál szociálpcscichológus se kisebb a mai ATV-ben. Szimpla SZDSZ-es mantra. Felette unalmas ugyanazt hallani minden nap.
kozmosz
2022. június 10. 02:37
Két hülye szakadt picsa.
Fed74
2022. június 09. 18:11
Csicska Horváth, te meg a kolostormalac főnököd mivel hülyíti a Magyar Embereket? Azzal hogy nem ő velük fizetteti meg a háború árát, de ez biztos így is lesz, mert majd a Marslakók megfizetik! Meg a hülyék el is hiszik!
reepcze
2022. június 08. 19:14
"...Dobrev Klára fülig érő szájjal mosolyog" Kevés! Egyszer összeérhetne a tarkóján az a két szájcsücsök. (Jújj, ezt talán nem kellett volna! :))) )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik