Hagyjuk megszületni az utódainkat!

2022. június 17. 15:05

A klímahisztivel nem a bolygót mentjük meg, hanem megsemmisítjük Európát.

2022. június 17. 15:05
null
Ambrus-Jobbágyi Zsófia
Ambrus-Jobbágyi Zsófia
Magyar Nemzet

„Egy amerikai egészségügyi központ kutató orvosai körülbelül egy évtizeddel ezelőtt megállapították: amikor egy nő gyermeket vár, a magzati sejtek a méhlepényen keresztül átvándorolnak az anya szervezetébe, és egy életen át ott maradnak. Olyannyira pontos információk­kal szolgáltak, hogy konkrétan meg tudták mondani: a sejtek a tüdőben, a bőrben, a belekben, az erekben, sőt az agyban is megmaradnak, még abban az esetben is, ha az édesanya végül az abortusz mellett dönt. Kiderült az is, a magzati sejtek például részt vehetnek az anya sérült szöveteinek helyreállításában, a sebek gyógyulásában vagy akár új agyi idegsejtek létrehozásában, és megvédhetik az anyát a rák egyes fajtáitól és autoimmun betegségektől is. Tehát a várandósság, majd később a szülés során azt a hihetetlen fizikai igénybevételt, amit az édesanya átél, a gyermeke már a fogantatás pillanatától megpróbálja enyhíteni. Segít neki. Így ők, hiába két külön szervezet, mégis valahol egyek is. 

Nem tudom, létezik-e olyan ember a világon, akiben élete során legalább egyszer nem merül fel, hogy szeretné ő is átélni, milyen hihetetlen élmény a család, annak a megtapasztalása, hogyan tud embereket egy életre összetapasztani a szeretet, és milyen különleges és megismételhetetlen a kapcsolat szülő és gyermek között. Mondom ezt egyébként úgy, hogy éppen elolvastam a Kettőnél több gyerek a szülők értelmi képességeinek leépülésével járhat című cikket, és a kisfiam egyórás masszív üvöltése után azon gondolkodom, marad-e még ép agysejtem, ha elhúzódna a dackorszak. 

Ez természetesen csak tréfa, a klímaszorongás nevű jelenség viszont korántsem az – bármennyire is úgy hangzik –, sőt az a kutatás sem, amely szerint ma tíz fiatalból négy a klímaváltozás miatt nem biztos abban, hogy szeretne-e gyermeket vállalni. Ha az ember elkezd ezzel kapcsolatban böngészni a neten, elég komoly »szakirodalmat« talál, például arról, hogy a műanyag szívószálnál és az autóhasználatnál egyetlen dolog az, ami környezetszennyezőbb és károsabb: a gyermekvállalás. Miért? Próbáltam a legfontosabb, ezekben a cikkekben felsorolt okokat összegyűjteni, íme: az Egyesült Államokban jelenleg minden egyes gyermek körülbelül 9441 tonna szén-dioxiddal növeli meg az egy szülőre lebontott károsanyag-kibocsátást, ami hozzávetőlegesen 5,7-szer nagyobb, mint amekkora gyermek nélkül lenne. Ezenfelül minden egyes kiskorú megnöveli az adott háztartás minden típusú fogyasztását, tehát a fűtést, áramfogyasztást, nem mellesleg a hulladék termelése is nagyobb a bővülő családnak, beleértve a pelenkákat és nedves törlőkendőket is.

Az ettől való félelem olyannyira komoly egyes emberekben, hogy a haladó Nyugaton például külön mozgalom alakult Voluntary Human Extinction Movement néven, amelynek alapvető célja a népességszám radikális csökkentése.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukasmacska
2022. június 18. 23:28
Magyarország lakossága 42 éve csökken. Tehát az efféle propagandát szíveskedjenek ott kifejteni, ahol erősen növekszik a népesség.
budapesti
2022. június 18. 21:51
Magyarország népessége fogyóban és elöregedőben van. Így a mai fiatalok nagy részére szegénység és magány vár idős korukra. És világszerte ez várható, nem további népességrobbanás. Először és főként Európában (és Japánban). Aztán jönnek sorra az USA, Kína... Később India, Latin-Amerika is. Afrikában még növekszik a népesség úgy fél évszázadig, aztán várhatóan ott is csökkenőbe fordul (utoljára, miután már mindenhol máshol a világon fogy és elöregszik a népesség). http://keresztenyszocialis.blogspot.com/2021/07/a-vilag-nepesedese-nepessegrobbanas.html?view=magazine
Szilágyi Miklós
2022. június 17. 23:02
Az ellátási rendszerek enyhe zavara is durva katasztrófát okoz a 3. világ élelmiszer ellátásában. Tehát a neolibsik ezerrel dolgoznak - az egyébként általuk generált probléma - "megoldásán" pl. az ukrán-orosz háborúval. Libsik, ne legyetek telhetetlenek! Nem lesz elég a 3. világ népességszámának - adolf hitlert, joszif sztálint - megszégyenítő csökkentése?! Miért egy 1,59-es reprodukciós rátájú országban kell a mételyt terjeszteni???
LancelotDuLac
2022. június 17. 19:35
"A klímahisztivel nem a bolygót mentjük meg, hanem megsemmisítjük Európát." - akkor szívjál gázt szuka!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!