Sokkal inkább a fideszesek, mint a migránsok

2022. június 30. 19:59

Egy újabb baloldali mítosz dőlt meg.

2022. június 30. 19:59
null
Kontra
Facebook

„Sokkal inkább a fideszesek, mint a migránsok

Egy újabb baloldali mítosz dőlt meg, azonban a sulykolása aligha fejeződik be.

Policy Solutions friss felmérése szerint a szavazók sokkal kevésbé elutasítóak egymással, mint a muszlimokkal vagy az ukrán menekültekkel szemben. A politikai ellenszenv kölcsönös, azonban a szakadék egyáltalán nem áthidalhatatlan, a sokat emlegetett árok, amely ketté szakítja a nemzetet (amelynek szétszakadásáért egyedül Orbán Viktort terheli felelősség, ahogy az elmúlt 1100 év minden bajáért) nem olyan mélyek, hogy időnként ne tudnánk felettük kezet szorítani.

Persze sokkal könnyebb lenne a helyzet, ha a Telex/444-tengely nem főállásban végezné a gyűlöletkeltést. Ha a progresszív sajtó mérsékelné magát, és nem lennének érdekeltek az indulatok szításában, jó eséllyel csökkenne a társadalmon belüli feszültség. Ne adj Isten, hangos szó nélkül tudnánk politikáról vitatkozni.”

Nyitókép: Kontra Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vasalo
2022. július 01. 08:36
Ahhoz intelligencia kellene a progressziv libsi oldalon, de oda csak a parancsok jutnak el és az áleszmék végtelen és korlátlan ész nélküli szajkozása.
Alcofrybas
2022. július 01. 05:01
Az embernek úgy általában nincs baja semmilyen teremtménnyel, ha együtt tud vele működni. Ezért nem is úgy írom, egy normális embernek nincs baja, mert jelen esetben az már szóismétlés. Nem venné be a magyar gyomor.
Pandaka pygmaea
2022. június 30. 23:10
Hangillat
2022. június 30. 22:54
A bulldózeristák gyűlölködve árkot ásnak, majd ezt szakadéknak nevezik; majd az egészet az ellenfélre kenik, hogy kettészakítja a nemzetet. Kell az árok, mert fogytán a (hiszékeny) proletárok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!