A Klubrádiós beszélgetésemet saját szájíze szerint szemlézte a Mandiner

2022. június 03. 18:07

Azt torzítva cikket írt a Magyar Nemzet, az ORIGO, a hirado.hu.

2022. június 03. 18:07
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Amit valójában mondtam az olajembargóról

Szürreális sajtókört járt meg egy nyilatkozatom, amelyet Bolgár György műsorában tettem az olajembargóról. A Klubrádiós beszélgetést saját szájíze szerint szemlézte a Mandiner, azt torzítva cikket írt a Magyar Nemzet, az ORIGO, a hirado.hu, végül a Momentum Mozgalom sajtóosztálya kapott egy levelet az állami médiából, hogy magyarázzam meg »a kijelentésemet«. Ilyen címmel jelentek meg cikkek: »Fekete-Győr András: Ha kormányon lennénk, mindenképpen csatlakoztunk volna az olajembargóhoz«.

A Klubrádió honlapján visszahallgatható, amit valójában mondtam:

»Ha a Momentum lenne kormányon, mi olyan megállapodást kötöttünk volna, amit Bulgária is kötött, miszerint bizonyos határidőn belül, legyen az egy vagy kettő vagy három év, de Magyarország vállalja az orosz olajimportról való leválást. Ez megcsinálható, az Európai Energiaunió kell hozzá, az európai energiabefektetéseket egységesíteni kell, a cseppfolyósított földgáz-terminálok építését fel kell gyorsítani. A magyar diplomáciának itt lenne feladata, ahogy egyébként a régió többi országának is lenne feladata. De magával a döntéssel, hogy a magyarok nem fizetnek kétszeres árat a benzinért, én egyetértek.« illetve »Ha mi lennénk kormányon, akkor határozott álláspontot képviseltünk volna ebben a kérdésben, de nem zsaroltunk volna senkit«.

Ezeket a mondatokat mondtam, és ezeket vállalom is. Persze, bemegyek az állami médiába, ugyanezt elmondani. Egyébként pedig iszonyú káosz van a kutakon abból, hogy kinek mennyit és hogyan kell fizetni. Inkább ennek megoldására költsék a közpénzt, ne az én sározásomra.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferike57
2022. június 05. 17:02
Fegyőr kisfiam te nagyon hülye ! SZERINTED AZ lenne a jó , ha M.O. beszállna anyagilag a tengerparti gázlefejtő terminálok bővitésébe, építésébe hogy aztán vásárolhassunk az amerikaiak nagyon drága (szart sem érő) palagázából ! Ahelyett hogy olcsóbb orosz gázt vennénk !!! Ha a MOMENTUM kormányzó párt lenne (a M. O.-i választók 1%-os szavazataival) ami még álomnak is nagyon merész ! SZERENCSÉRE !!! TEHÁT Fegyőr , hiába magyarázod a bizonyítványodat , inkább mondj le a nyilatkozatokról és nem fogsz hülyébbnek látszani mint amilyen valójában vagy !!!!!
HunCsz
2022. június 04. 16:00
Elég baj az, hogy egy ilyen senkivel foglalkozik a Mandiner, mint a Conhcitával a forró ügynökkel. Ennek a nyomorultnak jót tesznek, a Kamu Miki csodálhatja és forró szerelemmel csünghet az ő elektromos rolleresén. De mi magyarok felfordult gyomorral nézhetjük ennek a kis korcsnak a felmagasztalását
kaltran
2022. június 04. 15:20
te csak zuhanyoztasd az elektromos rolleredet szaporán
Csendőr
2022. június 04. 13:37
Bármit modhat, lényegtelen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!