Fekete-Győr András szerint az Orbán-kormány megszorításpárti

2022. június 16. 20:11

A baloldali előválasztáson elhasaló politikus szerint a Fidesz büntetőadókkal védekezik a részben maga által előidézett gazdasági válság ellen.

2022. június 16. 20:11
null

Fekete-Győr András Facebook-oldalán jelentkezett be, és fejtette ki a véleményét a legfontosabb politikai kérdésekkel kapcsolatban. 

Az baloldali előválasztáson elhasaló politikus szerint „A Fidesz büntetőadókkal és megszorításokkal védekezik a részben maga által előidézett gazdasági válság ellen. Bár a választások előtt pont az ellenkezőjét ígérte, a megszorításpárti Orbán-kormány 2000 milliárdos megszorítócsomagot jelentett be nem sokkal a megalakulása után”.

„Ez az Orbán-csomag” – fogalmazott  Fekete-Győr András.

Majd hozzátette: 

A gazdasági válság ellen az uniós és helyreállítási források hazahozatalával, nem pedig büntetőadókkal és megszorításokkal kell védekezni”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Puffin75
2022. június 17. 16:20
Conchita! Te pedig buta vagy.
Wendriner
2022. június 17. 11:08
Mondanám , hogy "ez hülye" , de még az is csak dicséret lenne.
NTLLK
2022. június 17. 08:32
Jó hogy időnként megszólal ez az észgigász! Ilyenkor látjuk, mit úsztunk meg, hogy nem jöttek be.
Magnólia
2022. június 17. 08:16
"A Momentum Mozgalom megszorítócsomag helyett mentőcsomagot ajánl a magyar embereknek." Sok-sok ember nektek is ajánl valamit. Hosszú négy év lesz így, hogy mint ogy.képviselő rendszeresen idézgetve leszel. Ugorgyunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!