Visszatért a Demszky-korszak

2022. június 24. 20:52

Tervek helyett abszurd ötletek, cselekvés hiányában liberális utópiák.

2022. június 24. 20:52
null
Nagy Ervin
Nagy Ervin
Magyar Hírlap

„Karácsonyék enerváltak, teljes a tanácstalanság, Budapest egy helyben topog, miközben érdemi munka helyett alibiznek a Városházán.

Az utolsó két terv, a növekvő energiaköltségekre adott »takarékos városállam« gondolata és az emlékezetpolitikai vitákat kirobbantó Horn Gyuláról elnevezett közterület ötlete a vérbeli semmittevés iskolapéldája. Azon már nem is csodálkozunk, hogy a szakmaiatlan tervezés miatt menetrend szerint jönnek a nyári dugók.

Mintha visszatértünk volna a Demszky-érához. Látványpolitika, koalíciós válság, egyre élhetetlenebb város. Tervek helyett abszurd ötletek, cselekvés hiányában liberális utópiák, munka helyett kivagyiság és sok-sok duma arról, hogy milyennek kellene lennie egy valódi világvárosnak. Arról pedig természetesen a mindenkori kormány tehet, hogy nem épül-szépül, nem fejlődik az ország fővárosa.”

Nyitóképen Demszky Gábor egykori és Karácsony Gergely jelenlegi budapesti főpolgármester. Fotó: Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cséfy
2022. június 26. 14:57
--
csulak
2022. június 25. 18:25
BUTApest valasztott, egye meg vag ykergesse el GeriBabat es a 400 rablojat !
fado
2022. június 25. 07:30
Legyen tánc
Kamcsatka5
2022. június 24. 22:09
A kamugergőnek is ugyan azok az éceszgéberei mint a demszkájnak, megnevezve: a Fuggerék szarosgyurijai osztják meg a küldetésüket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!