Támogatjuk a sportot, de nem a budapestiek kárára!

2022. június 30. 08:35

Bősz Anett DK-s főpolgármester-helyettes visszahozná a bukott Demszky-féle városvezetés gyakorlatát.

2022. június 30. 08:35
null
Fidesz Budapest
Facebook

„Bősz Anett DK-s főpolgármester-helyettes visszahozná a bukott Demszky-féle városvezetés gyakorlatát, és jövőre megsokszorozná a futóversenyek számát. Ezzel tovább nehezítené az amúgy is kaotikus közlekedést.

Nem hiába döntött Tarlós István és a korábbi, fideszes városvezetés arról, hogy évente csak három nagyobb, gondosan megszervezett futóversenyt enged. Nem várható el ugyanis a budapestiektől, hogy még több forgalmi lezárást szenvedjenek el, és még nagyobb legyen a dugó!”

Nyitókép: Fidesz Budapest Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2022. július 01. 07:39
Megint ott tartunk hogy ti magatok vagytok a KÁR.
amca
2022. június 30. 21:11
Ennek a buttha némbernek annyi esze sincs,hogy futni o2 környezetben kéne. Én rátennék 1 kipufogót,lélegezzen mélyeket.
Perczel Éva
2022. június 30. 15:16
Mégis melyik sport lehet bárkinek is a kárára, hacsak nem a sérves, bizonytalanul imbolygó, révetegen vigyorgó Télifáról van szó.....
Carcess
2022. június 30. 11:56
és milyen jó, hogy nem rajtad múlik ez anett, a telefont megtanultad kezelni? tudod ha csak elfordítod még a hangot felveszi: "ütős kép lenne..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!