Gulyás Marci nem számolt el a Partizán tavalyi pénzügyeivel

2022. június 10. 20:12

Hát ennyit a balliberális átláthatóságról.

2022. június 10. 20:12
null
Both Hunor
Both Hunor
Kontra

„A máskor kemény, szembesítő kérdésekkel készülő Gulyás a Partizán finanszírozását firtató kérdéseinkre nem kívánt válaszolni. És több mint egy héttel a törvényi határidőt követően még mindig nem tette közzé a tavalyi pénzügyi beszámolót. De nem tette közzé az újabban szintén videózással próbálkozó Juhász Péter sem. Hát ennyit a balliberális átláthatóságról.

Bár már bő egy héttel lejárt a május 31-i törvényi határidő, Gulyás Márton sem a cégére, sem az alapítványára vonatkozóan nem tette még közzé a törvényileg kötelező pénzügyi beszámolóját.

Pedig érdekesség biztosan lenne benne bőven, hiszen számos külföldi támogatóról lehetett olvasni az elmúlt évben, és emlékezetes volt a Partizán Alapítvány tavalyi beszámolója is, hiszen mindössze 3 millió forint kiadást tüntettek fel, mely szerint ennyiből készültek a csatorna műsorai 2020-ban.

De Gulyáshoz hasonlóan tartozik még a kötelezően benyújtandó beszámolójával Juhász Péter is, aki cégével újabban maga is videógyártásba kezdett. A jobboldalon folyton az átláthatóságot, a tisztességes elszámolást számonkérő, Soros-közeli kapcsolatokkal rendelkező influenszerek magukkal szemben már jóval engedékenyebbek.

Az egykori festékdobálóból a Partizánnal sikeres műsorvezetővé váló Gulyás Mártonnak nem sikerült sem a Partizán Rendszerkritikus Tartalomelőállításért Alapítványra, sem a tavaly nyáron szintén általa alapított MFG Kft.-re vonatkozóan időben leadnia a pénzügyi beszámolókat.

A május 31-i törvényi határidő óta már több mint egy hét telt el, és szomorúan látjuk, hogy Gulyásék továbbra sem nem akarják bemutatni a finanszírozási hátterüket. Azért is bánkódunk kicsit, mert a Partizán beszámolója tavaly is nagy meglepetéseket tartogatott, hiszen akkor mindössze 5,4 millió forint bevételt és 3 millió forint kiadást tüntettek fel az igencsak kétséges valóságtartalmú dokumentumban.”

Nyitókép: You Tube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. június 11. 11:10
a baloldaliaknak mindent szabad !
Emery4919
2022. június 11. 10:48
Mér' pont ő számolt volna el?
Lajoss
2022. június 11. 10:30
Nyugi,bothi,az állampárt (egyik) ökle az ÁSZ,rögvest lesújt..
LancelotDuLac
2022. június 11. 10:05
"Gulyás Marci nem számolt el a Partizán tavalyi pénzügyeivel" - családban marad, MZP se!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!