A parizer birodalom bukása

2022. június 13. 09:02

Jakab Péternek már április 3-án éjszaka le kellett volna mondania.

2022. június 13. 09:02
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Jakab Péter az a politikus, aki 100 százalékban felelős azért, hogy a Jobbik a Demokratikus Koalíció szatelit pártjává vált. Jakab Péter lényegében Gyurcsány Ferenc helytartója volt a Jobbikban. Aki viszont Ferenccel szövetkezik számíthat arra, hogy azonnal eldobják, amint nincs szükség rá. A parizeres krumpli hőbörgővel ez történt. És itt véget is érthetne a történet, azonban úgy hiszem fontos kicsit felidézni, hogy ki is valójában Jakab Péter. Mit művelt az elmúlt években a hazai közéletben?

Jakab az első politikusok közé tartozik, akik vállalhatatlan stílusban kezdtek el rendszeresen felszólalni a Parlamentben. Az ilyen embereknek köszönhető, hogy egyre silányabbak a politikai viták.

Jakab Péter a hergelésre építette a politikai karrierjét, amellyel minden esetben csak egy nagyon szűk réteget tudott megszólítani, akik ugyan aktívak voltak, de kevesen. Ezt jól megmutatta a baloldali előválasztás eredménye is.

A parizeres a különféle vállalhatatlan megnyilvánulásait egyszerre művelte az Országgyűlésben és a közösségi médiában is. Párizsival és Piros Arannyal szeflizett mondván, csak ezt engedheti meg magának. Ühüm. Eközben több milliós a fizetése a mai napig. Állandóan a melósokra hivatkozott, akikkel valószínűleg soha nem is találkozott.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2022. június 13. 19:31
A parizer jó dolog, a kutyám is imádja..
batama
2022. június 13. 17:03
Legalább abból a koszos papírból vette volna ki,de nem,ahogyan otthol megszokta.
brekker
2022. június 13. 11:20
Sohase úgy lesz. Hogy a fenti számunkra kívánatos események ne következzenek be, az eu inkább békét köt az oroszokkal. De mit szól ehhez az usa?
brekker
2022. június 13. 11:16
Felkészül az eu, ha nem tudja beszántani az eu parlamentet. Nem lesz egyszerű, minimum egy tél kell hozzá orosz olaj és gáz nélkül. Antiforradalom, az eu parlament szétzavarása, a nemzetállamok megerősödése, ez lesz a következő tavaszi "forradalom".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!