Magyarországon a gyerekeket is rasszizmusra nevelik, ahogy a nácik tették

2022. június 06. 08:11

Milyen ország az ahol gyerekekkel pfújoltatnak játékosokat, mert azok kinyilvánítják a véleményüket?

2022. június 06. 08:11
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Nincs az életnek olyan területe, ahol ne Orbán illiberális fasiszta (és náci) mentalitása érvényesülne. Ez az ember 12 év alatt teljes mértékben saját képére és hasonlatosságára formálta a magyar emberek gondolkodását és mentalitását, ami nem a zsenialitásának, hanem az aljasságának köszönhető, másrészt arra utal, hogy csak felszínre hozta az emberek lelke mélyén nyugvó gonoszt. E tekintetben tökéletes képmása a hitleri náci mentalitásnak. Ha kitiltják rasszizmus miatt a szurkolóit a stadionból, akkor megtölti rasszista gyerekekkel.

Meghosszabbítja a rasszista szurkolást Lovasberényig. Ha felnőttek nem csinálhatják, majd csinálják a gyerekek. Akkor is minden úgy lesz, ahogy ő akarja. Eltorzult, beteg ember. A magyarok pedig büszkék erre, mint a pfújoló gyerekekre. Azt hiszik, hogy ezzel különbek, ettől magyarok, hogy szembe mennek az általános emberi normákkal. Ennek a mentalitásnak a végállomása volt Auschwitz, napjainkban pedig a bucsai mészárlás.

A sportnak az ellenfél tiszteletére, emberségre, sportszerűségre kellene nevelnie a gyerekeket, a pályán és a nézőtéren egyaránt. Vannak rossz példák mindkét helyen, de ezekről a gyerekeknek tudniuk kell, hogy nem követendő példák. Ez mindenhol így van az egész világon. Magyarország a kivétel, ahol a gyerekeket szervezetten és tudatosan tanítják rasszizmusra és fajgyűlöletre, az ország miniszterelnöke védi meg és támogatja a rasszista megnyilvánulásokat, veti el az antirasszista gesztusokat.

Nem lehet véletlen, hogy az angolokkal szemben lépett pályára újra a magyar válogatott, méghozzá »zárt kapus« mérkőzésen, mert az angol játékosokkal szemben a magyar “szurkolók” korábban is rasszista megnyilvánulásokat tettek, fajgyűlölő támadásokat intéztek. A büntetésnek általában visszatartó és nevelő célzata van, de Orbán Viktort nem lehet nevelni, az még az apja fejberúgásaival sem sikerült. Ha nem mehettek be fajgyűlölő felnőttek, akkor beküldenek 14 év alatti gyerekeket, akikkel ugyanúgy pfújoltatják a színesbőrű játékosok melletti antirasszista kiállást.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2022. június 21. 13:17
Ez a hülye bolsevista suttyó nyilván otthon fütyülte a magyar himnuszt, meg skandálta a magyargyűlölő rigmusokat az angolokkal... Undorító egy alak ez a Bartos.
Irhazika
2022. június 08. 07:46
"és bemennek az iskolákba megőlni pár szebb,jobb,fehérebb osztálytársat...TE HÜLYE VAGY!!!!!!!!!!
Házam Hazája
2022. június 07. 11:56
Ez futball és nem rasszizmus! Netán virágokkal kellene fogadni az ellenfelet? Az angolok meg ne magyarázzanak, hanem nézzék a saját szurkolóikat.
Szuper
2022. június 07. 11:51
Lacuska! Te a Világ szégyene vagy! Kezeltesd magad, mert baj lesz a végén... A gyerekeknek, nincs joga a vélemény nyilvánításra? DEHOGYNEM!!! Ez Ő véleményük! A hozzád hasonló jószágok hiszik azt, hogy csak a olyan szarháziak nyilváníthatnak véleményt, akik száz milliók életét tették tönkre a gyarmatosítások során és ide érthetjük "akár" az I. vagy II-ik világháborút is... Szánalmas g@né!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!