A magyar családok Orbánék miatt éheznek

2022. június 27. 13:25

Az orbáni megszorító csomag miatt lettünk a térség és Európa szegényháza.

2022. június 27. 13:25
null
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI-OS

„Az Európa-rekord kenyérdrágulás megmutatta, hogy nem a háború, hanem Orbán miatt van infláció Magyarországon. Az Mfor.hu portál összesítéséből derült ki, hogy egész Európában Magyarországon drágul a leggyorsabban a kenyér, sőt, régiós szinten is csúcstartók vagyunk az Eurostat adatai alapján. A portál szerint a jelenség február óta érzékelhető, a drágulás innentől kezdve folyamatosan 20 százalék felett maradt, májusban pedig eljutottunk oda, hogy egy év alatt a magyarok 38,4 százalékkal fizetnek többet a kenyérért, mint tavaly.

A DK szerint az Európa-rekord kenyérdrágulás megmutatta, hogy nem a háború, hanem Orbán miatt van infláció Magyarországon. Orbánék gátlástalanul hazudnak, ugyanis nekik köszönhető, hogy rekord drága a kenyér. A magyar családok Orbánék miatt éheznek, a magyar családok asztalára Orbánék miatt kerül egyre kevesebb étel, és az orbáni megszorító csomag miatt lettünk a térség és Európa szegényháza. A DK már korábban is követelte, hogy megszorítás és adóemelés helyett csökkentsék az alapvető élelmiszerek áfáját és a jövedéki adót, de Orbánék továbbra is inkább a magyarokkal fizettetik meg a saját alkalmatlanságuk árát.”

(Fotó: Frissen sült Szent István-kenyér a Magyar Ízek Utcája rendezvényen a Várkert Bazárnál 2021. augusztus 20-án. Az augusztus 20-i Szent István Nap rendezvénysorozatához kapcsolódó eseményen élelmiszerkészítők és -előállítók, cukrászok, pékek, vendéglátósok várják az érdeklődőket a Lánchídtól a Döbrentei térig.MTI/Máthé Zoltán)

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. március 12. 17:02
A magyar emberek éheznek. A DK-s nyelvzseni, Arató Gergely láthatóan nem éhezik: https://www.origo.hu/itthon/20230312-gyurcsany-szovetsegese-luxusebedjevel-dicsekedett-tomegfelhaborodas-lett-belole.html Tehát Arató Gergely nem magyar.
alphaville
2022. június 28. 08:32
A kretén dk amióta létezik ezeket az ostoba dumákat tolja, a Böszmébe szerelmes szavazóiknak. De szerintem már ők is egyre kevésbé hiszik el ezeket a meséket, legalábbis a választási számok, mintha ezt mutatnák...
bagira
2022. június 28. 00:24
Dk-s milliárdos népnyúzók magukhoz mérik a szegénységet , kussoljatok , gátlástalanul hazudnak, ugyanis nekik köszönhető, már a kádári időkben a nép zsírján élősködve mások vagyonát elkobozva beleülve hencegnek szegénységről . Anno a magyar népet lágerekben éhen kínozták verették akasztották kirabolták földönfutóvá tették , még a Gyurcsány kormány is folytatta .
BBrutus
2022. június 27. 21:49
Tisztelt balosok! Sajnos még mindig nem tudtok a Magyarok nyelvén beszélni. Úgy tesztek, mintha Mi tök hülyék lennénk és nem látnánk azt a mérhetetlen háborús inflációt az egész EU-ban. Ha Orbánra hallgattak volna, akkor már vége, sőt el sem kezdődött volna a háború! De, azt is tudjuk, hogy országunk mérete miatt a világpolitika elszenvedői vagyunk jelenleg. Ha Gyurcsány lenne most hatalmon, akkor ma már nem a kenyér áráról beszélnénk, hanem arról.hogy leállt az ország gazdasága, milliók veszítették el állásaikat, az energia árak az egekben, tömegeket lakoltatnak ki a saját otthonaikból. Tudom, hogy ez az álmotok, és azért imádkozok minden nap, hogy Ti soha az életben ne legyetek még egyszer hatalmon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!