A magánélet csak a baloldalon szent

2022. június 07. 15:04

Az ellenséges, gonosz orbáni elnyomásban csupán a Fidesz nőtagozata emelte fel a szavát az áldozat mellett.

2022. június 07. 15:04
null
Janó-Veilandics Franciska
Janó-Veilandics Franciska
Vasárnap

Az utóbbi napokban Shane Tusup és Szabó Zsófi szakításától hangos a bulvár. Az influenszerek folyamatosan tudatták a világgal mekkora boldogságban élik mindennapjaikat, címlapra került eljegyzésük után nem sokkal azonban Instagramon egy szakítós posztban közölték a hírt, miszerint már nem alkotnak egy párt, a részletekről pedig nem áll szándékukban beszámolni.

Egy követő kommentben csak annyit írt: »bezzeg az eljegyzésről, mindenről több oldalas cikk van, de a szakítás már magánügy?!«

Ez nincs máshogy akkor sem, ha politikus vagy és az igazság és elszámoltatás vezérének hirdeted ki magad, de hirtelen elnémulsz, amikor a saját embered szexbotrányba keveredik.

Földi István, a Jobbik politikusa Szilágyi György országgyűlési képviselő élettársával kezdett ki, amelyről Jakab Péternek, a párt elnökének is tudomása volt. Az áldozat pártjába vetett bizalma azonban hamar elszállt, amikor a hatóságok helyett annak elnökéhez, Jakab Péterhez fordult segítségért, de támogatás helyett csak fenyegetést kapott.

Az ellenséges, gonosz orbáni elnyomásban csupán a Fidesz nőtagozata emelte fel a szavát az áldozat mellett, a baloldalon pedig sehol egy feminista vagy egy jogállami aktivista, aki lemondást követelve verné magát a földhöz a Jobbik irodája előtt.”

Nyitókép: Instagram

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. június 08. 12:49
Mondom kettős életet élnek , nép felé lmbtq qrva kiképzés pártiak , családjukban erkölcs csőszök.
emesealma
2022. június 08. 08:06
Nőtagozat? Úgy tudom, 2010-ben megszűntek a Tagozatok a Fideszben.........
Flagellator1974
2022. június 08. 01:05
Pontocskáné akarta földi faszát, gondolom a nagydarab gané elhajtotta. Ezt bosszulgatja meg mostanában.
Flagellator1974
2022. június 08. 01:04
Visítva kussol a baloldali nőtagozat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!