Nem szabad a magyar népet a kormánya bűneiért büntetni

2022. május 23. 06:13

Az EU-s támogatást a kormánytól kell megvonni, és az önkormányzatoknak, civileknek adni.

2022. május 23. 06:13
null
Donáth Anna
Facebook

„Nem szabad a magyar népet a kormánya bűneiért büntetni. Küszöbön áll egy gazdasági válság, és Magyarország jelenleg nem tud hozzáférni az EU-s támogatásokhoz. De a támogatást a kormánytól kell megvonni, nem a magyar társadalomtól, akik napról napra sodródnak a létbizonytalanság felé. Az Európai Uniónak azon kell dolgoznia, hogy a pénz közvetlenül az önkormányzatoknak, helyi vállalkozóknak, civil szervezeteknek járjon.

Mert a magyarok is, ahogy minden más európai nemzet, létbiztonságot és jogbiztonságot szeretnének. Olyan országot, ahol biztonságban érezhetik magunkat, és kiszámíthatóan tudnak egyről a kettőre lépni. Egy európai országot. Ez pedig jelenleg csak az EU támogatásával lehetséges.”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. május 23. 17:33
Te aljas némber! Van bőr a képeden? Hazaárulás 0-24-ben és te mersz megszólalni?
Ninini
2022. május 23. 16:17
A magyar kormányt a magyarok tették oda, ahol van. Az ő kezükbe adtuk az ország vászontarisznyáját, abba senki más bele nem kutakodhat. Te sem. Hazaáruló.
cleopatra
2022. május 23. 15:39
Na figyelj te hülye luvnyák! Ha te, meg a társaid nem hazudoznátok az amerikai irányítás alatt álló Ursulának és az EU-nak, semmi gond nem volna. Miattatok nem adják még a kötelező pénzeket sem. Rogadjatok meg mind. Xarmócsingok vagytok.
bánk
2022. május 23. 14:37
Nem tudom, hogy van-e az EU országai között még egy olyan ország, amelynek ellenzéki Ep. képviselői állandóan a saját országuk ellen vannak. Dobrevtől Donáthon át Cseh K.-ig ezek, mind hazaárulók. Gondolom, hogy azok akik megválasztották őket, azért küldték ki őket, hogy Mo. javára végezzék a munkát. Folyamatosan hátba támadják saját hazájukat, hazugságokat terjesztenek és még ezen élvezkednek, büszkék rá. Én megfosztanám őket a magyar állampolgárságuktól, soha nem engedném, hogy betegyék ide a lábukat, maradjanak ott ahol vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!