Game over

2022. május 14. 08:41

Minden döntés a miniszterelnök kezében összpontosul. Igazi felelőse pedig úgysincs semminek.

2022. május 14. 08:41
null
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

„Sok-sok kérdés merül fel az emberben, no meg nyilván az is, hogy a terveiről, elképzeléseiről is beszámol majd nekünk az ország ura, és úgy mutatja be csapata tagjait, hogy nekünk, hétköznapi embereknek is elmondja, kitől mit vár, kinek mi lesz a pontos feladata.

Közben elkészült az igazi tablókép is, de addigra kvázi lerágott csont lett az új kormány összetétele. A játék ugyanis csak addig volt érdekes, amíg ki nem derült, kit ejtett, kit tartott meg és kit emelt fel a régi-új miniszterelnök. Hát most már tudjuk: Szijjártó és Varga Mihály, a hűség mintaképei még a közös asztalról is lemaradhatnak, oly stabil a helyük. A többieknek meg azért kellett ott lenniük, mert volt mitől tartaniuk? Vagy tényleg nehéz volt közös időpontot találni, amikor mindenki eleget tudott tenni Orbán meghívásának?

De ne tovább, elég a kremlinológiai fejtegetésekből. A kormány valódi működéséről, a személyi felelősségekről ezután sem fogunk többet megtudni, mint az ezt megelőző időszakokban. Mindazonáltal felesleges is firtatni, pontosan tudjuk, hogy minden döntés a miniszterelnök kezében összpontosul. Igazi felelőse pedig úgysincs semminek, mert ha volna, akkor legalább egy Vargával biztosan kevesebb lenne az új kormányban.”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2022. május 14. 21:41
ijesztő ez a péter, mi lesz vele, mindig csöpög az orra, és maga alá vizel, ja, és cikket ír, abból a sarokból!
2022. május 14. 17:53
Fogyassza a szart ,Németh ELVTÁRS !Négy évíg lessz rá idelye!Jó étvágyat, vigyen belőle a Tivadajnak is! Nem sajnáljuk.
Lmcwelt
2022. május 14. 17:49
Nem bazdmeg, majd a vécésnéni kezébe öszpontosul!
Menhetten
2022. május 14. 17:06
Tizennégy miniszter kap helyet Orbán ötödik kormányában. Nincs köztük sem egészségügyi-, sem oktatási miniszter! Ennyire nem érdekli őt a magyarok egészsége és a felnövekvő generációk tudása. Ismét megalakul a szervilis herék és idióták kormánya...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!