A lódoktor esete az eskütétellel

2022. május 03. 15:59

Minden bizonnyal többen vannak, akik Hadházyban egy frusztrált és duzzogó kamaszt látnak.

2022. május 03. 15:59
null
Tóth Gábor
Vasarnap.hu

„Biztosan sokan vannak, akik Hadházy Ákos elmaradt eskütétele miatt könnyesre sírták éjjel a párnájukat, de minden bizonnyal többen vannak, akik Hadházyban egy frusztrált és duzzogó kamaszt látnak, aki mást sem akar, mint szerepelni.

A baloldal botránypolitikusa újra akcióba lendült. A porondmester legutóbbi attrakciója az átlagosnál is unalmasabbra sikerült.

Úgy tűnik a baloldal címzetes lódoktora semmi mást nem szeretne elérni az életben, mint azt, hogy nulla teljesítménnyel koldulja az emberek figyelmét.

A zuglói választópolgárok csalódottan tapasztalhatták, hogy a tegnapi nap megalakult új Országgyűlés képviselői között hiába keresték Hadházy Ákost, a baloldali összefogás képviselőjét. Hiába fürkészték, kutatták a megválasztott »honatyát«, ugyanis ő nem tette le hivatali esküjét. Az alakuló ülés helyett Kisvaszaron kívánt »példát mutatni« országépítésből.

Ugyanakkor, hogy ezt a Budapest XIV. kerületében egyéni mandátumot szerzett képviselő miért éppen egy Baranya megyei faluban tette meg az igazából rejtély.”

Címlapkép: MTI/Bruzák Noémi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jaja
2022. május 05. 06:08
,,miért éppen egy Baranya megyei faluban” Mert a hülyéje nem tudja hol van Zugló!
Lajoss
2022. május 03. 20:53
A Hadházy az egyedüli tisztességes képviselő.
Brandon the great Negro
2022. május 03. 19:36
Minden cirkuszi előadás része a csetlő botló mindenbe kotnyeleskedő bohóc aki átköti a produkciókat. Az igazából egy nagyon komoly, felkészültséget igénylő munka. Ezt Hadházy nem tudja, nem érti.
balbako_
2022. május 03. 18:53
Én egy eszelős pszichopatát látok, aki ön- és közveszélyes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!