Egyetlen kérdés marad

2022. május 02. 10:41

Vajon Hadházy miért nem adja vissza mandátumát, fizetését, státusát?

2022. május 02. 10:41
null
Szombathy Pál
Szombathy Pál
Outsider

„Fontos pillanathoz érkezett ma a magyar államtörténet: miközben a budapesti Országházban eskütétellel megalakul az új parlament, annak egyik tagja a baranyai Kisvaszaron alternatív képviselői esküt tesz, saját maga költötte szöveggel

Hadházy Ákos (ki más) a választást tisztességtelennek és elcsaltnak tartja, a politikai helyzetet pedig a Kádár-kor törvényhozásához hasonlítja; ha pedig ez tényleg így van, s Hadházy látja jól a helyzetet, akkor egyetlen kérdés marad: vajon miért nem adja vissza mandátumát, fizetését, státusát, s miért vállalja helyette az udvari bohóc anyagilag és közfigyelemben is dúskáló kényelmes helyzetét?”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2022. május 03. 10:10
Mert egy utolsó tróger.
Búvár Kund
2022. május 02. 20:15
Elméletileg, mivel nem tette le az esküt, nem képviselő. Ha nem képviselő, nincs mentelmi joga sem. Vagy tévednék eme eszmefuttatásban?
sarzal
2022. május 02. 19:50
csalódott, mert elmaradtak a bebörtönzések, akasztások, vagyonelkobzások, az alkotmányozás
Chardonnay99
2022. május 02. 19:00
Hadházy-féle morál: Mindenhol mindenki csalt, kivéve ahol én győztem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!