Amióta bejelentették a Pesti TV megszűnését, a balos gyűlölködők életük legszebb napjait élik

2022. május 21. 08:58

Egyre nagyobbakat delirálnak, egyre jobban ringatják bele magukat a hamis illúziókba.

2022. május 21. 08:58
null
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Facebook

„Amióta bejelentették a Pesti TV május végi megszűnését, a balos gyűlölködők életük legszebb napjait élik. Már-már az április 3-i megsemmisítő, megalázó vereséget is feledteti velük az a kéjes öröm, amit most éreznek. Egyre nagyobbakat delirálnak, egyre jobban ringatják bele magukat a hamis illúziókba... hogy senki nem nézett minket, hogy már a kormánynak sem kellünk, stb. Ha ettől egy kicsivel most jobban érzik magukat, hát hadd higgyék, hadd győzzék meg magukat, hadd tagadják továbbra is a számukra szomorú valóságot. Ne vegyük el tőlük ezt az örömöt, ne húzzuk ki a kezüket a biliből...

Hamarosan a részletek is kiderülnek a május 30-a utáni folytatást illetően, amikor is valóban megszűnik az új tartalmak gyártása az eddigi csatornára... De nyugi, a műsorunk, miután heti 5 alkalommal, adásonként 50-100 ezer közötti össznézettséget produkált, köszöni, nagyon is jól van.”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jacques Foche
2022. május 22. 20:58
Háát, lehet, hogy mégiscsak tárgyalni kellett volna Márki-Zayval. Most sem késő, biztos maradt még ott egy kis apró. Csak a műsort kell valamivel haladóbbra hangolni.
kórus
2022. május 22. 17:03
Pusztulnak a patkányok!!JÖN A HÍR TV, AZÉRT sem lesz kár!!SZépen elfogyaszt benneteket, a gazdátok.
Armageddon
2022. május 22. 07:11
"Felbukkant Stefka István lapigazgató is, ő arról beszélt, hogy a PestiTv már az ötödik, vagy hatodik szerkesztőség, amit az ő vezetése alatt zárnak be, egyúttal remélte, hogy mindez nem miatta van." Pedig, pedig:)))
Rbomb
2022. május 21. 23:58
Amúgy hova menjek tankolni? Mert 12 éve Németországban élek. Ma tankoltam 1.96 volt literje a Dieselnek. 53Litert tankoltam. Nagyon drága az üzemanyag. Spórolni kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!