Oké, akkor beszéljünk a Pesti TV-sztoriról

2022. május 13. 13:19

Profi, szakmájukat szerető, elhivatott, jó arcok dolgoznak a Pesti TV-ben.

2022. május 13. 13:19
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Akad – nem túl sok, nem én raktam a spanyolviaszt és a szakma nagy öregje sem vagyok, de mégis – valamennyi rálátásom arra, hogy úgy nagyjából miként is néz ki egy tévé működése. volt szerencsém a közszolgálatiban, illetve a hír tévében is dolgozni, mielőtt eligazoltam a pestihez. És a mondandóm talán leglényegibb része pont ez: profi, szakmájukat szerető, elhivatott, jó arcok dolgoznak a pesti tévében. máshol is ezt tapasztaltam, de pontosan ugyanezen feltételeknek ez a tévé is megfelelt. bőséggel. 

Mikor tavaly, október végén elkezdtem itt dolgozni, azt mondták, hogy kreativitásban végtelen lehetőségekkel szembesülhetek és ez így is volt. soha, egy pillanatig, senki sem szólt bele abba, mikor, miért, mit csinálok. ráadásul az a megtiszteltetés is ért, hogy mindkét műsoromnak én lehettem a szerkesztője is, a műsorvezetés mellett.

Nem túlzok, ha azt mondom, hogy életem egyik legélvezetesebb, ugyanakkor legértékesebb fél éve áll mögöttem. olyan fél év, amelyben – hiszen soha korábban nem látott intenzitású kampány is volt – munkatársaim, barátaim és én is mindent beleadtunk. nem szeretem a saját vállunkat veregetni – jó, de, szeretem –, de egy egészen pirinyót bizony a mi melónk is ott van az újabb kétharmadban, a még nem tapasztalt választási győzelemben.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona.2.0
2022. május 18. 09:36
És addig mit nézzek, amíg a HÍRTV régi, hülye magyar filmeket nézet velünk szombatonként, amelyeket még vasárnap délután meg is ismételnek. Némelyik olyan ízléstelem, kádárista förmedvény, hogy komolyan kiborulok tőlük. Tényleg nem voltak jók a kommunista rezsim alatt készült filmek ! És ezeket nézeti velünk a Bayer Zsolt. Ezt a műsorblokkot LE KELLENE VENNI a HÍRTV műsorából !
nebulo15
2022. május 15. 14:48
"A Pesti TV, a pesti srácok megtette kötelességét, a mór mehet", a FIDESZ túlnyerte magát, a NER lovagok sajnálják az alamizsnát a srácoktól. Csak egyszer meg ne bánjátok kedves NER lovagok. Elkötelezett jobboldaliként felháborodásomat azzal fejezem ki, hogy a szerintem egyre rosszabb Hír TV-t törlöm a Kedvenc listáról, a Magyar nemzetet a könyvjelzők közül. (Előbbi két orgánum a szolidaritás helyett, csak "lapul mint szar a gazban" !) Nem biztos, hogy legközelebb már kötelességemnek érzem elmenni szavazni a FIDESZ-re.
dr.ótos
2022. május 14. 19:04
Vitatkozni lehetne sokáig-ki,melyik műsorukat preferálta.... De Mező Gábor ,Borvendég Zsuzsa minőségi munkáit tanítani kéne. Indulat nélküli,de a (közel)múltunk részletes bemutatásával értéket teremtettek. A fiatalabbak műsoraiban néha még a kérdéseket se értettem,de a nyugati -már néha néha gusztustalanságba forduló "ploglesszív"megnyilvánulások közvetitése jelezte,hogy nem babra megy a játék.... Néha tényleg belterjesnek tűntek müsoraik - promt kikapcsoltam, Összességében mégis azt kell mondjam,értékes műsorokat alkottak.: Füssy Angéla,Jurák Kata,Kurz ezredes,Ambrózy,Vésey Kovács László,Jeszy,Varga Ádám, Zelenka Dóri,Dezse Balázs,Huth Gergely,Szarvas Szilveszter Ábrahám Róbert,Szalai Szilárd,Szabó Gergő és a többiek...... Naná,hogy Trombitás Kristóf is - az 1.0 (HÍRTV) verzióban:monarchista megnyilvánulásaiért Na és aki csak láttatott : László Petra....lehetne sorolni a stáblistát Kalaplengetéses köszönetem a Pesti TV-nek !! KIRÁLYSÁGOT!
korona.2.0
2022. május 14. 18:20
Valahol árulók, - Júdások - vannak a bokorban ! Valakik, mintha szándékosan tennék, amit tesznek. Az új kormány sem bizonyított még. Múltával dícsérjük a napot. Ott is lehetnek árulók, Júdások. Gyanakvó vagyok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!