Niedermüller álma: házasságkötő teremből gender érzékenyítő központ

2022. május 07. 16:10

Döbbenetes konkrét példákon keresztül látni, hogy Budapest baloldali vezetése mit művel ezzel a csodálatos várossal. A mostani sztori is tanulságos lesz.

2022. május 07. 16:10
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„A történet főszereplője Niedermüller Péter. Erzsébetváros DK-s polgármestere onnan lehet ismerős, hogy ő volt az, aki »rémszítő képződménynek« nevezte a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat és nőket. Az általam leírt sztoriból kiderül az is, hogy ez nem egy egyszerű elszólás volt, ő ezeket teljesen komolyan gondolja.

Erzsébetváros a Niedermüller Péter előtti időkben folyamatosan fejlődött, épületek újultak meg, rengeteg beruházás történt. Ilyen például az Erőművház, amiről sajnos már múltidőben kell értekeznem.

Erzsébetváros fideszes vezetése még Vattamány Zsolt polgármestersége idején újította fel a Wesselényi utca 17. szám alatt álló épület egy részét, a dísztermet és az ahhoz kapcsolódó helyiségeket. Gyönyörű épület, amelyet a világhírű iparművész Róth Miksa mozaikjai és ólmozott üvegablakai borítanak. Róth dolgozott a Parlament díszítésén is. A századfordulós műemlék egykor a Fővárosi Cipész Ipartestületé volt és aztán kultúrközpont lett belőle.

A gyönyörű és történelmileg gazdag épületben számtalan polgári esküvőt tartottak. Nem meglepően, hiszen tényleg nagyon impozáns a helyszín.

És akkor jöttek Niedermüllerék. 2021-ben bezárták az Erőművházat, mondván spórolniuk kell, »kormány kivéreztetés« és a többi. Ismerjük ezeket. Aztán hirtelen lett pénz valahonnan, ugyanis a kezdeti tervek azok voltak, hogy kampányközpontot alakítanak ki az épületben. Ez sem valósult meg, végül az ingatlan bérleti jogát egy »oktatással« foglalkozó intézet kapta meg.

Az oktatásról gyorsan kiderült, hogy milyen oktatást takar, ugyanis idén tavasszal már a 444 kiadójához tartozó Qubit tartott itt konferenciát, amelynek a címe »A homoszexualitás biológiája és megítélése« volt. Tehát ahol eddig házasságok köttetek, ott gender-propaganda pörgött.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2022. május 09. 14:11
A mocskos szájú bolsevista vadember Neandermülletől nem is várhattunk mást. Én egyszerűen nnem értem a butapestieket, hogyan szavazhattak ezekre az alávaló gazemberekre. Mivel tudják ezek ilyen "ostoba, aberrált" csürhévé tenni az itteni választók egy részét? Itt születtem, itt is élek, de hogy bolsevistára szavazzak, az nem fordulhatna elő semmilyen esetben sem.
123321
2022. május 08. 19:51
Semmi keresnivalójuk civilizált emberek között...
csulak
2022. május 08. 19:00
baloldalon csak degeneraltak vannak !
Parm
2022. május 08. 07:51
Elképesztően rosszarcú ez a Niedermüller. Egy napi bevásárlást nem biznék rá...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!