Nem szeretek viccelődni senki halálán, még egy bűnözőén sem

2022. május 06. 12:01

Az ember vagy konteókat gyárt, vagy szimbólumokban kezd el látni mindent.

2022. május 06. 12:01
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Nem szeretek viccelődni senki halálán. Még egy bűnözőén se. Igazából nem is lenne nekem ez poszttéma, de annyira látványos, hogy két ilyen figura, akik még cimbik is voltak, meghalnak egyugyanazon a napon, hogy az ember vagy konteókat gyárt, vagy szimbólumokban kezd el látni mindent.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2022. május 07. 08:29
A gyerekek miatt fékezhetné kicsit magát mindenki..
annamanna
2022. május 07. 04:10
Kíváncsiságból elolvastam a 444 kommentjeit Berki és M. Richárd halála miatt - egy az egyben ugyanúgy reagáltak a kommentelők, mint a mandineren. Semmi különbség. A két ember megítélése társadalmilag teljesen azonos volt, világnézetektől és politikai ízlésektől teljesen függetlenül.
Papalimapapa
2022. május 06. 17:36
Kettővel kevesebb. De nem elég. Mindenkinek megvan a maga listája. Én például nem velük kezdtem volna...
Kopaszpapa
2022. május 06. 17:22
Egyrészt két baromi ellenszenves figura, másrészt valaki apja, testvére, férje, gyereke! Lehetne rájuk sárt dobálni, de minek? A pap elbúcsúztatja őket, mindkettő valakijével csinál Hajdu egy riportot, oszt jó éjszakát, nincs itt semmi látnivaló, tessenek kérem továbbfáradni! Nem érte veszteség a hazát
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!