Az elmúlt órákban két olyan ember is meghalt, akinek a megítélése nagy érzelmeket váltott ki belőlünk

2022. május 06. 11:51

Egyszer neked is, nekem is oda kell majd állni és el kell számolni a tetteinkkel.

2022. május 06. 11:51
null
777blog
Facebook

„Minden élet érték. Az elmúlt órákban két olyan ember is meghalt Magyarországon, akinek a megítélése rendkívül nagy érzelmeket váltott ki belőlünk, magyar emberekből. Nem voltak szentek – de sajnos mi sem vagyunk azok. Ítélkezés, kárörvendés és gúnyos kacajok lepték el a közösségi média felületeit, az »én már csak egy kávét kérek«, és a »végre jobb hely lett ez a világ« mondatok versenyeznek egymással, hogy legnépszerűbb kommentek lehessenek.

Más ember halálának örülni nem csak tiszteletlenség és primitív hozzáállás, hanem annak az elfelejtése is, hogy egyszer el kell számolnunk életünk tetteivel. Tragédia, ha a halál úgy éri az embert, hogy nem volt lehetősége szembenézni életének döntéseivel, ha nem használta ki a sok lehetőséget arra, hogy Isten felé forduljon. Egyszer neked is, nekem is oda kell majd állni és el kell számolni a tetteinkkel, a döntéseinkkel. Most még nem késő Istenhez fordulnod. De holnap lehet, hogy már az lesz. Nyugodjanak békében!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
crydog
2022. május 07. 07:00
A világ könyebb lett ..nem fogom két egocentrikus, nagyképű senkiházi halála miatt megjátszani magam..kb annyira érdekel mint a Rómában - szintén drog által - megnyúvadt koszlott DK-s buzi halálhíre..
krampus
2022. május 07. 06:03
A mai nap az ordoge! Lucifer kimagaslo munkat vegzett, mindket trogert elvitte magaval. Igaz, hamarabb is johetett volna ertuk, s akkor az a 2 fiatalember nem hal meg es az utasok sem serulnek. Nem hogy hianyozni nem fognak, megszuntukkel biztonsagosabb lesz a kozlekedes hazankban! Egyikert sem fognak odakat zengeni, hogy de kar ertuk, meg igaza elhettek volna par evet! Helyesen irta fentebb valaki, kop az ember egyet es hir hallatan es megy tovabb. En most inkabb kinyitok egy sort az ordog munkajat dicserve!
annamanna
2022. május 07. 04:11
Kíváncsiságból elolvastam a 444 kommentjeit Berki és M. Richárd halála miatt - egy az egyben ugyanúgy reagáltak a kommentelők, mint a mandineren. Semmi különbség. A két ember megítélése társadalmilag teljesen azonos volt, világnézetektől és politikai ízlésektől teljesen függetlenül.
Akitlosz
2022. május 06. 19:39
Belőlünk? Azt sem tudtam volna, hogy kicsodák, ha nem a Mandiner sztárjai lettek volna. Így is csak az egyikről hallottam eddig. S különben sem más ember halálának örülnek az emberek, hanem annak, hogy Magyarország biztonságosabbá vált. Mától kisebb az esély közlekedési balesetre. S márpedig ez KÖZÉRDEK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!