Liptai cuki, de nem tud kijönni a férfiközpontú társadalmi szocializációból

2022. május 04. 21:02

Utánam például ne füttyögjenek.

2022. május 04. 21:02
null
Antsi
Facebook

Liptai cuki, de nem tud kijönni a férfiközpontú társadalmi szocializációból…
Utánam például ne füttyögjenek, 
mert véletlenül zaklatásnak tekintem
(ugyanis nincs ilyen jellegű visszaigazolásokra szükségem, önértékelési zavarok hiányában)  
és előkapok egy önvédelmi sprayt.
És ez csak egy dolog…
/És amúgy sem vagyok nő, 
mert illuminátus ufó vagyok, már elmondtam. 
De ha ez a nőiesség igazolása, akkor hadd nevessek már a kőkorszaki igényen…
Jóhogynem a hajánál fogva barlangba berángatás már a megfelelő szintű visszajelzés valaki nemi alapú minőségét és értékét illetően.”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
schiffertzoltan
2022. május 06. 08:32
A nők öntudatlanul és tudatosan is - hajdobálás, kacér tekintet, domborítás, stb - megtesznek azért mindent - mivel a nőknek "fegyvereik" vannak... -, hogy felkeltsék az ellenkező nem érdeklődését, csak ezt pusztán szelektíven szeretnék; csak akinek engedélyt adnak rá; az "ahh-uhh, hú, micsoda pasi"-típusú férfiak számára teszik ki ékességeiket, majd átvonulnak a fél városon, és csodálkoznak, hogy forognak utánuk a férfifejek... Hogy Atstsi kicsoda, nem tudom, de nem is érdekel ilyen sorok után - ha mentális vagy lelki zűrjei vannak, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez bizalommal. A tetszésnyilvánítás normális a társadalomban a férfiak részéről a női nem irányába, ennek persze vannak kevésbé kulturált módjai és udvariasabb, finomabb gesztusai is, helyzettől és egyéntől függően. De ha valaki nem nő - vajon mikor hatolt be a Föld légkörébe, és mikor találja meg a MIB, hogy kérdőre vonja, melyik bolygóról vagy csillagrendszerből érkezett illegálisan? Aztán előkapják azt a vibrátor kinézetű tárgyat és vakuznak egyet... - akkor mi a problémája ezzel?
GyurkaPista
2022. május 05. 14:28
Mandi, ne hozzunk már be megint a szemetet a konyhába... Mi kerenivalója egy zeneileg, és emberileg is értéktelen hulladéknak a közbeszédben???
Spiltyu
2022. május 05. 12:06
"ugyanis nincs ilyen jellegű visszaigazolásokra szükségem, önértékelési zavarok hiányában" aki szükségesnek tartja hogy ilyeneket leírjon és ezt ország-világ elé is tárja, annak nyilvánvalóan súlyos önértékelési zavarai vannak
ujujuj
2022. május 05. 11:46
Utánad senki nem is fog füttyögni, mert elrondítja a képedet a feminista gyűlölködés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!