Kövér László kész akár hónapokig is blokkolni az eskütételemet

2022. május 12. 15:24

Amennyiben tartósan akadályozná a munkámat, ennek megfelelően fogok lépni.

2022. május 12. 15:24
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„A házbizottság mai ülésen kiderült: Kövér László kész akár hónapokig is blokkolni az eskütételemet, vagyis egy megválasztott képviselőt akadályozni jogai gyakorlásában. Néhány megjegyzés ehhez:

– Számítottam erre a lehetőségre, bár nem voltam benne biztos, hogy meg meri tenni. A jelek szerint az ellenzéki pártok impotenciája miatt azonban már mindent meg mernek tenni (a Mi Hazánk nevű zsebnáci formáció amúgy kifejezetten kérte a házbizottságban, hogy minél jobban húzza el Kövér a folyamatot).

– Kövér ezzel nyilvánvalóan nem csak engem büntet, hanem üzen az ellenzéki pártoknak is: »Ugye mondtam, hogy meg merem tenni, jól tettétek, hogy nem ugráltatok és eljöttetek az alakuló ülésre. Legyetek továbbra is jók!«

– Kövér játéka nagyon átlátszó, 2018-ban minden további nélkül engedte az esküm letételét, pedig akkor csak listás képviselő voltam, nem pedig egyéni körzetben, közvetlenül megválasztott képviselő.”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szkepszis
2022. május 13. 21:40
Elmész a kurva anyádba te barom! Ríjjál! Én 2026 márciusra adnék neked időpontot eskütételre! Szimbolikusan!
edico
2022. május 13. 17:38
Hogy a fenébe lehetett ez a szerencsétlen hülye gyerek lódoktor?
Bursty
2022. május 13. 12:23
Nem teszel te semmilyen lépést, te jellemtelen ócska piti gazember. Lépegetés helyett saját pénzen szépen autókázol majd.
ersa57
2022. május 13. 10:16
Lám-lám, a fekete bárányokat, a magányos, renitenskedő politikusokat a magyar parlamentben sem szeretik!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!