Egy magyar világ építésére kértek fel és vállalkoztam

2022. május 19. 22:09

A cél, hogy 2030-ra Magyarország Európa egyik legjobb országa legyen, megvalósuljon a felzárkózás.

2022. május 19. 22:09
null
Lázár János
Lázár János
Facebook

„Egy magyar világ építésére kértek fel és vállalkoztam. Erre ma két parlamenti szakbizottság is támogatását adta.

Célom, hogy létrejöjjön egy olyan rendszer és szervezet, amely segíti az építkezést. A cél, hogy 2030-ra Magyarország Európa egyik legjobb országa legyen, megvalósuljon a felzárkózás.”

Nyitóképen Lázár János és Csepreghy Nándor. Fotó: MTI/Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. május 20. 19:00
sok sikert ! De amig nem vonjatok felelosegre a gyurcsany bandat addig nem fog sikerulni, mert ezek a baloldali gazemberek mindenben keresztbe tesznek, bruszelita szovetsegeseikkel egyutt!
nempolitizálok
2022. május 20. 12:34
Orbán 2026-ban is szeretne nyerni. Ezek profik, nem véletlenül sivalkodnak Gyurcsányék. Egyébként a képlet nem túl bonyolult, ha megfigyeljük Orbán választottajai magasan képzettek, többük több nyelvet is beszél és ami a legfontosabbb, nagyon erős a nemzeti elkötelezettségük. Most ezekhez hogy jön egy Gyurcsány, Hajnal, ezeknek diplomája sincs, de meg lehet nézni a csapatukat, egy komoly embert nem találsz. Nem véletlenül jutott eszükbe ezeknek pénzügyminiszterként Bokros.
kata56
2022. május 20. 11:32
Baj, hogy nekem kezd kicsit sok lenni Lazarbol??. Minden kepesseget, intellektusat elismerem, respektalom..visszateresehez gratulalok, gyozelmeit nagyra tartom.De nem lehetne most mar kicsit visszafogottab media-megjelenessel?? Vagy rosszul latom?
nick89
2022. május 20. 10:34
Az utolsó előtti helyről startolunk Európában. Ld. még: Ceausescu, 1986-ban: Románia ipara 80%-a világszínvonalú, 2%-a világelső lesz 2000-ben. Aztán eljött az a bizonyos Karácsony és Csauseszku csak nézett és nem értette, miért gyűlölik az egész országban....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!