Itt a Kontra középszintű pótérettségije a bukott baloldali képviselőknek

2022. május 06. 11:32

Gyurcsány Ferenc és társai 10 kérdés megválaszolásával javíthatnak, miután első körben elhasaltak.

2022. május 06. 11:32
null
Rőfös Géza
Kontra

„Elérkezett a nagy megmérettetés ideje! A végzős középiskolások és gimnazisták számára május elején kezdődtek az érettségi vizsgák. A szerdai nap a történelemé volt, a matematikán és magyar nyelv és irodalom tárgyakon is túlvannak már a diákok. Nagy megkönnyebbülést jelent, hogy idén nincs szükség járványügyi korlátozásokra, így egyedül a feladatokra kell koncentrálni.

Van azonban egy másik, sokkal kisebb társadalmi csoport, akikre igencsak ráfér, hogy bebizonyítsák: megértek arra, hogy felelősségteljes felnőttként kezeljék őket.

Ők a parlament baloldali ellenzéke, akik Hadházy Ákoson kívül jobb belátásra térve letették az esküjüket, megalakították a frakcióikat, hogy a következő négy évben is nézhessék, ahogy Miniszterelnök Úr és csapata teszi a dolgát. Abban bízunk, hogy az elmúlt 12 évből eleget tanultak, és sikerül egy kicsit kulturáltabban viselkedniük és konstruktívabb hozzáállniuk a parlamenti munkához, mint az előző ciklusokban.

Az ordibáló Szabó Tímeától a krumplis Jakabon át egészen FeGyőrig sokukra ráfér, hogy felkészültségüket bizonyítsák. Így a Kontra kifejezetten nekik összeállított egy speciális, interdiszciplináris politikai érettségit.

Egyet kérünk: az érintett politikusok ne feledkezzenek el beszámolni közösségimédia-profiljukon eredményeikről!”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2022. május 06. 22:38
A baloldal megbukott, de a Fidesz alatt az ország is bukásra áll: elszálló infláció, növekvő államadósság, gyengülő forint, pangó gazdaság, haveri kapitalizmussal a versenyképesség aláásása, lélegeztetőgépen levő egészségügy, bukásra álló oktatás.
Abiondi
2022. május 06. 19:10
Nincs kegyelem pótvizsga! Mehetnek vissza a balettbe ugrálni! ;)
lhotx
2022. május 06. 18:54
Némi apróért szívesen betekintést nyújtok az emelt szintű érettségi kérdéseibe is. (Igazolásul elárulom, hogy lesz gyíkemberekre vonatkozó kérdés, amelynél filogenetikailag kell tudni besorolni őket.)
dakotasámán
2022. május 06. 16:31
"Az ordibáló Szabó Tímeától a krumplis Jakabon át egészen FeGyőrig sokukra ráfér, hogy felkészültségüket bizonyítsák." a tolvaj főgenyát kihagytad. neki mondjuk demokráciából és becsületességből állíthatnátok össze 13+1 kérdést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!