A Mi Hazánk a parlamentben

2022. május 02. 09:33

Ma 11 órakor összeül az Országgyűlés. Az antifasizmus és antikapitalizmus nem szerepel napirenden.

2022. május 02. 09:33
null
Kocsis Árpád
Mérce

„Ma 11 órakor összeül az Országgyűlés, amely megválasztja a miniszterelnököt, a házelnököt, a jegyzőket, a háznagyot és így tovább.

A parlament meghallgatja a Nemzeti Választási Bizottság elnökének és a Nemzeti Választási Iroda elnökének beszámolóját a választásokról, a képviselők felesküsznek az Alaptörvényre, frakciókba tömörülnek.

Ha minden gördülékenyen megy – s hát miért ne menne? –, háromra, de lehet már kettőre, de négyre biztosan végeznek.

Sima liba.

Mi most nem fogunk beszélni azokról a kérdésekről, amelyek április 3-a óta a magyarországi sajtót izgalomban tartják. Egyetlen jelenségre szeretnénk felhívni a figyelmet.

Az újonnan megalapuló Országgyűlésben hat képviselővel jelen lesz a Mi Hazánk Mozgalom, amelynek a legcsekélyebb kételye sincsen a szerepét illetően. Tagjai nem rágódnak azon, részt vegyenek-e az alakuló ülésen, nem tépelődnek, felesküdjenek-e az Alaptörvényre, nem morfondíroznak azon, elfogadják-e képviselőknek járó fizetést és juttatásokat (»erőforrásokat«). A Mi Hazánk tudja, mit akar, s ezt a leghatározottabban véghez is viszi. Bár a súlytalan és az arravalóságát szinte teljesen elvesztette intézményben fognak tevékenykedni, talán legalább némi homlokráncolást kiválhatna e dicstelen szervezet előretörése, s hogy megtörténhet, Novák Előd kerül a nemzetbiztonsági bizottság élére.”

Nyitókép: MTI / Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olvass
2022. május 03. 17:47
Ó, hogy nem szakad rátok a plafon - rohadékok. Ugyanezzel a szemforgató izzadságszagú ájtatossággal "aggódtatok" a Jobbik miatt még alig nyolc éve is, aztán mostanra - a szépemlékű Heller "énvagyokaholokauszttúlélő" Ági nénivel az élen - összeálltatok velük egy akolba. Akkor most miről beszélsz !??? Nem érzed, érzitek, hogy mennyire nem vagytok már semmiben (ebben legkevésbé) komolyan vehetők?
Ma is bukik a Zorbán...
2022. május 02. 16:45
Ez a bolsevista hülye gyerek kicsoda? A maki-zöreLY megmondta, hogy a Moslék ezt a kis suttyót is, meg a faszistákat is képviseli. Hiszen csak szocialisták ezek mind: vannak köztük nemzetiek, nemzetköziek. De a szocialista az mindig szocialista marad: gyilkos fajta, együtt 120+ millió embert gyilkoltak meg.
Málaga21
2022. május 02. 16:38
Hát sokat nem tanultatok az április 3-ból.
Tidal_wave
2022. május 02. 14:43
"Az antifasizmus és antikapitalizmus nem szerepel napirenden." Mivel 2022-t írunk és nem 1952-t. Esetleg a Dnyeszter Menti Köztársaságba kellene látogani, kedves Mérce...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!