Kaltenbach Jenő: A magyar nép megérdemli a sorsát

2022. május 27. 18:17

A jogtudós szerint a magyarok semmit sem tanulnak, hiszen négyszer egymás után megerősítettek a hatalmában egy „pénz- és hataloméhes maffiát”.

2022. május 27. 18:17
null

Kaltenbach Jenő a Facebookon fakadt ki, szerinte a magyarság megérdemli a sorsát. „Nem mondhatok mást csak azt, hogy ez a nèp megèrdemli a sorsát. 1990-ben, ès mèg inkább 2004-ben az ölèbe hullott a lehetősèg, hogy vègre  tisztessèges demokráciát, jogállamot hozzon lètre, de nem èlt vele” – írja a jogtudós.

Ezután kifejti, hogy a nép „inkább hatalomra segített egy pènz ès hatalomèhes maffiát ès azóta hazugságban ès tolvajlásban fetrengve, a jótevőivel örökös perpatvarban áll, miközben a világ legócskább rezsimeivel barátkozik”.

Komoly hibának tartja azt is, hogy „vègül, ahelyett, hogy ezt felismerve visszatèrne a helyes útra, inkább a maffiát nègyszer egymás után megerősíti a hatalmában, hogy mèg többet hazudhasson ès lophasson ès hogy a vègèn kivezethesse az országot a civilizált világból”.

Végül leszögezi: „Mindez nem először fordul elő, de ez a nèp semmit sem tanul. Adynak sajnos igaza van.”

Nyitókép: Mátrai Dávid

Összesen 210 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sarzal
2022. június 10. 10:42
ez is mert gyurcsány lenni....ennyire kell komolyan venni, mert nyilván szerinte az volt az aranykor mikor a gyurcsányok voltak hatalmon
Wezo
2022. május 29. 19:53
Szégyeld a pofafat! A magyarországi németek árulója voltál, vagy és maradsz! MSzMP-s kommunista!
Hill
2022. május 29. 13:02
De élt vele jogtudós. Csak, akit te favorizálsz, az elkúrta, elbaszta. És sokan nem akarják azt a féregfaszt újból. Szóval tanultak belőle.
Vakfolt
2022. május 28. 21:04
Nem fogok ilyen kaputelefonról bevitt betűket idézgetni, de úgy sorjában: A magyar nép megérdemli azt a sorsát amit magának kivívott, de nem érdemli meg azt, amit ti és hitsorosaid a bizalommal visszaélve műveltetek. Nem szavazott a maffiakormánynak négy ciklust, csak nyolc évet, igaz, az bevezette az országot a gyarmati létbe és az adósrabszolgaságba. Nyugodj meg, megtanultuk a leckét. Titeket soha többé. Budapesten most folyik a frissítő tanulás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!