Hiányzók

2022. május 02. 08:44

Ma Thürmer és a pártja az egyetlen hiteles baloldali.

2022. május 02. 08:44
null
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„Túl vagyunk május 1-jén. Ami ezúttal nem csupán a korábbi kötelező »munka ünnepe« volt, hanem anyák napja is. Ez az egybeesés legalább tompította azt a szánalmas szégyent, hogy a magyar bal(liberális) oldal ezúttal nem vonult ki a Városliget elé demonstrálni a »dolgozó emberek« nagy napján. Nem volt hideg virsli és meleg sör, ahogy ezt évtizedeken keresztül megszokhattuk. Politikatörténetileg nem jelentős mindez – mégis van elgondolkodásra érdemes tanulsága. Az MSZP gyakorlatilag halott – a posztkádári párt már az utolsó, szimbolikus rendezvényét is feladta.

Jöhetett volna még a ballib ellenzéket dróton rángató gyurcsányi DK – de ők is távol maradtak az ünneptől. Jakab… Karácsony… Fekete-Győr – ugyan már! Ezeknek a megélhetési EU-helytartóknak az ilyen rendezvény kínos szembesülés lenne! Az igazság szerint azért azt hozzá kell tennünk: Thürmer Gyula Munkáspártja őrizte a lángot, ők igenis megszervezték a programot az emblematikus helyszínen. Ez tehát a valóság: ma Thürmer és a pártja az egyetlen hiteles baloldali! A többiek hiánytalanul hiányoznak.”

Nyitókép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Galerida
2022. május 02. 15:46
Thürmer túlságosan okos és úriember ahhoz, hogy a baloldalon szimpatizánsok tömegei kövessék....
tevevanegypupu
2022. május 02. 13:50
Sosem értettem, hogy az igazi baloldal miért nem szavaz rá..Már Kádárt is elhagyta..nyugodtan lehetne a munkások képviselője..valami nagyon megzavarta a baloldali gondolkodásu embereket..belebonyolódtak az mszp-be..
machet
2022. május 02. 13:27
Lehet baloldali valaki sőt kell is.Utána azonban mindjárt nemzetinek kell lennie.Ez a lényeg.Így akár partnerként is lehetne kezelni őket.Viszont jelenleg jól látható a kiszolgáló hazaárulók hosszú sora.
patópál
2022. május 02. 13:05
Elvtársak, ez a harc volt a végső.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!