Orbán olvasmányairól már rengeteget írt a sajtó

2022. május 20. 07:14

A többiek?

2022. május 20. 07:14
null
Csizmadia Ervin
Facebook

„A mai CPAC-konferencián Orbán Viktor elmondta a maga 12 pontját. Én ezek közül egyet emelnék ki, azt, amelyik arról szól, hogy a politikus olvasson. Ezt én helyes felvetésnek tartom. Mi több, évek óta próbálom kapacitálni újságíró barátaimat, hogy ha politikusokkal készítenek interjút, kérdezzenek rá azok olvasmányélményeire.

Kevés sikerrel. Holott rendkívül érdekes lenne olvasnunk arról, hogy magyar politikusok miket olvasnak, és olvasmányaikból mit hasznosítanak. Orbán olvasmányairól már rengeteget írt a sajtó. A többiek?

Lehet, hogy tévedek, de egy majdani sikeresebb ellenzéki politikához eminensen hozzátartozik, hogy politikusainak (hogy is mondjam) világszemlélete legyen. Túl azon, hogy mit gondolnak Orbánról. Kíváncsian várom az első interjút, amelyben ellenzéki politikusokat arról kérdeznek, milyen (ha lehet) politikai műveket olvastak mostanában. »Olvasó nép« mozgalom már volt. »Olvasó politikus« mozgalom?”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2022. május 22. 04:14
Horn Gábor szerint Szíjjártó P. és Tordai Bence intelligenciában nem összemérhető,Tordai egyértelműen nagyobb lumen. Szerinted az olvasottság változtatna bármit Horn sötét elfogultságán?
Pelso j.
2022. május 20. 19:34
Bizony, Orbán olvasmányairól már rengeteget írt a sajtó. Akkor az úgy is van, ugye, Ervin.
Vonyisz
2022. május 20. 11:02
Nagyon kedvelem a megszólalásait. Természetesen a kérdésre tudja a választ. Ez a mai magyar rögvalóság.
Ekeke
2022. május 20. 10:38
MZP Dosztojevszkij-A félkegyelmű Lendvai Ildikó Dosztojevszkij-Feljegyzések a holtak házából. Vadai Ágnes William Faulkner -A hang és a téboly Cseh Katalin, Donáth Anna, Dobrev Klára Csehov: Három nővér
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik