Bukás után botrány – a megszűnés határára sodródott a Jobbik

2022. május 10. 16:00

Bár az összement frakció után járó támogatás életben tarthatja, morális és politikai válságba került az elnöki székben újrázó Jakab Péter pártja. Itt a Mandiner Reakció!

2022. május 10. 16:00
null

***

A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat. Ezúttal a Jobbik helyzetét tekintjük át, a katasztrofális választási eredmény és a botrányosra sikerült tisztújítást után.

 

 

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gepida
2022. május 11. 08:50
Nem szűnik meg, nem olvad fel amíg az állam tolja bele a milliárdokat a tagság nélküli pártokba.
hátakkor
2022. május 10. 20:51
A Zázri mozgalomnak két funkciója volt. Levenni az árpádsávosokat a kétharmad megelőzésére. Erre a komcsikat vonzották be. Nem sikerült. A második funkció ezt látván visszatérni nyíltan ahonnan jöttek. Balóné , Heller, Jákob, Bánó, Dobrev. Skoda!
kunfia
2022. május 10. 20:13
Orbán uralkodásának 17.évében immár 5 éve Magyarország államformája a vészhelyzet.
balbako_
2022. május 10. 17:57
Kiügyeskedték a frakciót és a támogatást, ami óriási összeg Jakab és cimborái vágják zsebre. Azt tudják, hogy többet ilyen néven nem jutnak parlamentbe, viszont egy életre megszedhetik magukat. És ezt a Jobbik talpasainak a hátán éri el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!