Berki Krisztián kétségkívül értett a feltűnéshez

2022. május 07. 15:55

Valóban személyiség volt, még ha életmódja, gondolkodásmódja nagyon messze is volt az enyémtől.

2022. május 07. 15:55
null
Rónai Egon
Facebook

„A nézők rendre kérdeznek még mindig erről a jelenetről, pedig eltelt három év! Berki Krisztián (kissé kimódoltan talán) felpattant és távozott az élő adásból. Mert a feltűnéshez, a közönség figyelmének felkeltéséhez kétségkívül értett.

Valóban személyiség volt, még ha életmódja, gondolkodásmódja nagyon messze is volt az enyémtől. Csak 41 éves volt, két kisgyermek maradt utána.

Részvétem a családnak.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
laciszabi71
2022. május 09. 06:16
Úgy vitte el az ördög ahogy élt, egy alávaló nárcisztikus tahóként! Könnyebb lett a föld emiatt, szó se essen róla többet...!
Davidov
2022. május 08. 17:23
Vége van...
Gardonyi Geza
2022. május 08. 13:54
Egy sikkasztó nárciszkirályfi volt!Magamutogató senki.Elpukkant a lufi.Ja!Két lufi!
bagira
2022. május 08. 11:43
Túl nagy lábon élt , 100 ezer forintos ingekben járt , sőt minden inget egyszer vett fel . Szórta a más pénzét , de mindig a kasszához közel ült , csak a kezét kellett kinyújtani . Nem véletlen lett öngyilkos bajok nyakába szakadtak , igy menekült el előle. Média meg körülötte verte a port minnél híresebbnek látsszon . Rtl tv mindig a kommunista múltú ősökkel bírókat emeli ki , azok viszik tovább az eszmét .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!