Nyugodj békében, Berki Krisztián!

2022. május 06. 21:10

Méltatlan belerúgni abba, aki néhány órája elhunyt.

2022. május 06. 21:10
null
Újságmúzeum
Facebook

Meghalt egy ember. Kétgyerekes apa, aki csak 41 éves volt. Sokan nem kedvelték, mert nem egyszer fellengzős volt, kérkedett az autójával, az órájával vagy éppen az izmaival. De meghalt. Most nem annak van itt az ideje, hogy beolvassunk neki, hogy leírjuk, miért nem szerettük. Méltatlan belerúgni abba, aki néhány órája elhunyt, s aki két kisgyereket hagyott maga mögött, akik apa nélkül nőnek majd fel, s most éppen nem értik, hová lett.

Meghalt egy ember. Kétgyerekes apa, aki csak 41 éves volt. Most a csöndnek van itt az ideje.

Nyugodj békében, Berki Krisztián!”

Nyitókép: Újságmúzeum Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kormánypárti1
2022. május 07. 09:12
" Most a csöndnek van itt az ideje." Akkor miért nem kussolsz? Az olyan pofájukat befogni nem tudó szarzsákok érik el azt, hogy rosszat vagy bármit mondjanak az emberek olyanokról, akit egyébkén le se szarnának, bottal se piszkálnának meg!
simonvitéz
2022. május 07. 08:57
Na de pont ez az! Olyan biztos, hogy meghalt..csak úgy? Egy napon M Richárddal??! Két viszonylag fiatal ember, jobaratok, egy napon, de külön helyszínen és időpontban csak úgy meghal. Ennek mekkora már a valoszinusege? Napi 300 ember hal meg kb Magyarországon egy nap. A 10 millióból! Nem tudta feldolgozni a cimborája halálát és túllotte magát? Mondjuk ezt el tudom képzelni. Ki tudja, milyen bulikban voltak együtt.
vtznmnksr
2022. május 07. 07:20
Eggyel kevesebb undorító celebet kell elviselnünk.
viewty
2022. május 07. 07:11
Lájkvadászatra használni is méltatlan... Az újságmúzeum mondjuk lájkvadászatban mindig jól hasít, simán félrevezeti a fészbúkos átlagközönséget azzal, hogy felszínes ismereteket ír meg (jól), amire a félművelt tábor rögtön ráizgul. Ennyi a siker titka. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!