Szerényebben, baloldal!

2022. május 12. 08:50

A politikust, aki Helmut Kohl özvegye kérésére a temetésén magyarul imádkozott, Orbán Viktornak hívják.

2022. május 12. 08:50
null
Laborczy Szilvia
Nevén Nevezem

„SZERÉNYEBBEN, BALOLDAL!

Helmut Kohl elkötelezett európai volt. Az utolsó politikust aki nála járt vendégségben és az özvegye kérésére a temetésén magyarul imádkozott, Orbán Viktornak hívják.

Hajoljatok meg nyugodtan! Ennek tudatában merjetek a Parlamentben fröcsögni arról, hogy ki európai és ki nem.”

 

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. május 12. 14:22
Ezek mindenkit le "fasiztáznak" vagy -jó esetben- le "diktátoroznak"... esetleg "csak" le "autokratáznak"! Vagyis ezek szépen körbeállnak... és mindegyik az elötte levőt "le ...valamizi" lehetőleg minél nagyobb hazugsággal! Na ez most éppenséggel az EU! Egyszer Orbánt "fasiztázzák" aztán Putyint , aztán Putyin az "európaiakat"... aztán Zseli Putyint diktátorozza, aztán Putyin fasisztázik vissza, azán a hollandok Orbán vagy fasisztázzák vagy diktátorozzák, vagy autokratázzák stb stb... NO ÉS EZEK MIND MIN "DEMOKRATÁKNAK" TARTJÁK MAGUKAT!!!!!
llnnhegyi
2022. május 12. 13:31
Jó, hogyha időnként felbukkan dr miniszterelnökönek a fényképe, neve. A liberalbolsevista, uszítók rögtön neki mennek üvegajtónak,kirakatnak, hirdetőoszlopnak,nagy pofonnak.
istvanpeter
2022. május 12. 11:32
De nincsen már vita, a választópolgárok nagy többsége világosan megmondta, hogy ki a tisztességes becsületes és hozzáértő vezető Magyarországon.
states
2022. május 12. 09:40
Április harmadikán imádkoztak, Marx nem hallgatta meg őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!