Magyarországon is ki kell mondani végre

2022. május 17. 14:50

A marihuána orvosi célú használata nemhogy nem bűn, hanem óriási lehetőség.

2022. május 17. 14:50
null
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

„Magyarországon is ki kell mondani végre, hogy a marihuána orvosi célú használata nemhogy nem bűn, hanem óriási lehetőség, hogy segíteni tudjunk beteg embereken.

A világon egyre-másra ismerik fel a marihuána orvosi célú használatának előnyeit. Az EU-ban a legtöbb helyen már használják és kutatják a további egészségügyi felhasználási lehetőségeit. Itt az ideje, hogy 2022-ben hazánk is túllépjen azon az avit kormányzati állásponton, ami még a párbeszédet sem engedi erről a fontos ügyről. Pedig minden szempontból óriási esélyeket kínál az orvosi fű engedélyezése, mind a betegek fájdalmának enyhítése, mind az orvosi fejlesztések szempontjából.

Egyértelműen mondjuk, hogy Orbán Viktor és a kormány is megértse: az orvosi célú marihuána nem drog, hanem gyógyszer!”

Nyitókép: Ungár Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Old Shatterhand
2022. május 19. 15:57
Mondd ezt azoknak az árván maradt gyerekeknek, akiknek a szüleibe egy bedrogozott tyúk gangolt bele 100 méterre az otthonuktól! Mondd ezt annak a fiatal lánynak, akit a bringás úton csapott el egy drogos, és tett örökre nyomorékká! NEM! NEM! NEM!
Proxima Centauri
2022. május 18. 13:19
A laikus is tudhatja, hogy vannak állapotok, amikor akár a morfium alkalmazása is megengedett - orvosi asszisztencia mellett.
csjanos
2022. május 18. 09:38
NEM és NEM...ezzel kezdődik...és jönnek a kemény drogok...NEM
Abuszos
2022. május 18. 09:09
Tyyyyyyűha! Mekkora gondolat a kisgyerektől! Gondolom hirtelen mennyi "hatalmas" fájdalommal küszködő beteg kerülne elő a parkok mélyéből...nagy gondolat. Nem bedrogozva ütöttem el a családodat, csak fájt a fejem, és betoltam egy kis füvet......ügyes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!