Május elseje érdeklődés hiányában és kihalás okán elmarad

2022. május 01. 10:38

Marad a Mi Anyánk és az anyátok napja.

2022. május 01. 10:38
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Május elseje érdeklődés hiányában és kihalás okán elmarad. A Mi Hazánk tart majálist, ahol szakszervezeti kerekasztal is van, de az zöld színű.

Az igazi Május elseje július 23-án lesz, ahol az elnyomottak és kizsákmányoltak a Madách tértől rettegve buliznak majd a Tabánig.

Marad a Mi Anyánk és az anyátok napja.”

Nyitóképen a Mi Hazánk majálisa 2019-ben. Fotó: MTI/Mohai Balázs

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csakirok
2022. május 01. 16:49
Ma a majálison a szocik egy pár virslivel, sörrel várták a szavazóikat, a momentum ingyenes zsíros kenyérrel, a DK. pogácsával. Se itt, se ott nem láttam vezető politikust. A fidesz-sátornál négy bográcsban főtt a pörkölt, és több országgyűlési képviselő, államtitkár, sőt egy miniszteri biztos is tiszteletét tette. A minőségbeli különbség látható volt.
tevevanegypupu
2022. május 01. 16:09
Különben van egy május elseje, ami valóban szörnyű, megalázó és a munkásokat megtagadó volt: 1957. május elsejéje..Azt jobb lenne elfelejteni..
Jose
2022. május 01. 16:00
Bocs az előzőt Menhettennek, a nagyokos komcsibérencnek, lázadónak, századunk nagy gondolkodójának, mindentudójának szántam.
Jose
2022. május 01. 15:58
Mennyé lakni, élni máshova, ha nem tetszik ez a fajta diktatúra! FOGJÁTOK már fel, rohadt komcsik, hogy a NÉP döntött. Ötször. Amikor Hornt /ez volt az évszázad vicce/, meg a többi geci komcsit választották meg, mi kibírtuk, próbáljátok meg ti is. De az se baj, ha belepusztultok a bánatba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!