Novák Katalin émelyítő, az ország valós állapota iránt tökéletesen érzéketlen, velejéig hazug

2022. május 31. 10:02

Novák Katalin nem az ország elnöke, hanem az Orbán-gépezet szánalmas fogaskereke.

2022. május 31. 10:02
null
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Novák Katalin émelyítő, az ország valós állapota iránt tökéletesen érzéketlen, átlátszóan manipulatív, velejéig hazug, bizánciasan öntömjénező beiktatásától kezdve, s immár a hatalmi mámor elviselhetetlen könnyűségétől sújtva hetek óta különféle szakrális és szekuláris médiaesemények kép- és hangeffektjeitől szánalmasan felbarokkosított turbó-csinnadrattáinak főszereplője.

Novák Katalin aláírta a pedagógussztrájkot ellehetetlenítő törvényt. 

Novák Katalin nem az ország (köztársaság, ugyebár bruhaha!) elnöke, hanem az Orbán-gépezet szánalmas fogaskereke. Novák Katalin mutogathatja magát erdélyi templomokban napestig, nekitámaszkodhat nemzeti színűre festett jelzőkőnek, Novák Katalin az aláírásával félreérthetetlenül kinyilvánította, hogy Orbán-hűsége prioritást élvez Magyarország tényleges perspektívájával, a pedagógustársadalom egészével, a legfontosabb stratégiai ágazattal, az oktatással, gyermekeink, unokáink és mindannyiunk, kicsik és nagyok, fiatalok és idősek, hívők és nem hívők, ilyen politikai elkötelezettségűek, meg olyan politikai elkötelezettségűek, meg semmilyen politikai elkötelezettségűek jövőjével szemben.

Minden ezt követő cirkuszi látványattrakciója ócska kamuflázs, semmi egyéb.”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. június 01. 18:38
Katika egy orbán-pincsi..
Esvány
2022. június 01. 18:24
"Novák Katalin aláírta a pedagógussztrájkot ellehetetlenítő törvényt. " Baromállat, törvény szabályozza, hogy milyen okok esetén és milyen indokkal tagadhatja meg a köztársasági elnök egy törvény aláírását. Az nem úgy megy, hogy ha valami nektek nem tetszik és kórusban sivalkodtok, akkor megtagadhatja az aláírást. S a vétójoga csupán relatív, mert ha az Országgyűlés megerősíti a megfontolásra visszaküldött törvényt, akkor a köztársasági elnök KÖTELES azt aláírni és elrendelni a kihirdetését.
Szekeres Lászlo
2022. június 01. 17:26
Minden ember jónak születik... Csak neveltetésünk során válunk gonosszá...
Doszika
2022. június 01. 17:23
Igaza van, hiába béget itt is a sok fidióta birka
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!