A Facebook a bejegyzéseimet hátrébb fogja sorolni

2022. május 27. 09:06

Én viszont a Facebookot sorolom hátrébb. Közzé fogom tenni a zsidózásokat, „zsidó patkányozásokat”.

2022. május 27. 09:06
null
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Többetek tanácsára a Facebooknál tiltakoztam, amire válaszként ma az alábbi értesítést kaptam: 29 napon át a bejegyzéseimet hátrébb fogják sorolni. Nem tudom, ez mit jelent, nyilván kevesebben fogtok látni engem, én viszont a Facebookot, valamint az összes szarházi feljelentőt sorolom hátrébb. Közzé fogom tenni azokat a zsidózásokat, »zsidó patkányozásokat«, amelyeket rengetegen bejelentettek ugyan, de amelyeket nem tiltott le a Facebook, mi több, arról értesítették a bejelentőket, hogy »olyan döntést hoztunk, amely bizonyára nem tetszik neked«. Ám azt valamiért nem tették hozzá, hogy a Facebooknak annál inkább tetszik. A hónapokkal ezelőtti mocskos bejegyzéseket mind a mai napig lehet olvasni, ugyanis azok a Facebook kényes ízlésének megfelelnek.”

Nyitókép: Gábor György Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
III. Öreg Banya
2022. május 28. 07:00
Büdös zsidó.
yes_we_can
2022. május 27. 22:51
Egy menstruációs ciklus,simán kibírod.
Zolotarjov
2022. május 27. 21:14
Azovista barátaid szellemi elődei Gyurikám ahogy a lvovi zsidókat gyepálják: https://nl.pinterest.com/frits59/lvov/
Agnieszka
2022. május 27. 20:16
Hát, addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik. Írta, írta az önkontroll nélküli fröcsögéseit, míg meg nem unták. Mi már régebben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!