Micsoda alakok ezek, édes jó Istenem...

2022. május 06. 08:52

Mi is azokat a neveket tudjuk, mint Apáti István, s a kérdés ettől még inkább releváns.

2022. május 06. 08:52
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„Micsoda alakok ezek, édes jó Istenem - kérdezem újra. S persze, hogy mi is azokat a neveket tudjuk, mint Apáti István, s a kérdés ettől még inkább releváns.

Igen. Kik ezek? Emberek egyáltalán, ha mindez megtörtént és megtörténhetett?”

Kapcsolódó

Egy jobbikos majdnem megerőszakolta a párt alelnökének élettársát egy tavalyi pártrendezvényen
A Bors szerint a Jobbik megpróbálta eltussolni az ügyet, a párt közleményében azt írja, a Jobbik etikai és fegyelmi bizottsága azonnal megkezdte az eset kivizsgálását. Bővebben is érdekel...

A Bors szerint a Jobbik megpróbálta eltussolni az ügyet, a párt közleményében azt írja, a Jobbik etikai és fegyelmi bizottsága azonnal megkezdte az eset kivizsgálását.

Nyitókép: Instagram-videó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bogyo1
2022. május 07. 09:19
Mindenki nyugodjon le a pi...ba! Majd a pöcsmutogató gréczy zsolt, aki már újra bent ül a parlamentben, rendezi a dolgot.
misi1962
2022. május 06. 23:13
nem azt bánják hogy csinálták hanem hogy kitudódott szokás szerint
szürkeSzarvas
2022. május 06. 20:32
Hát-aki beállt operettnyilasnak-aztán átment gyurcsányszolgába-azok bármire képesek.A jellemtelenségnek nincs 'pártkötődése'..
Papalimapapa
2022. május 06. 18:16
Ezeknél minden elfér. Jakab egy minősíthetetlen panelproli. A maga köré gyűjtött garnitúra pedig egy hihetetlenül primitív massza. Megdöbbentő, hogy ilyen figurák szót kaphatnak az ország ügyeinek intézésében, ott lehetnek az Országgyűlésben. Egy sima vállalati bulin sem történhet meg ilyesmi, nemhogy egy magát politikai tényezőnek minősítő politikai formáció rendezvényén. Az első lépés kellene, hogy legyen a pártelnök azonnali lemondása, parlamenti mandátumának visszaadása. Mi van ezeknek az ordenáré figuráknak bőr helyett a pofájukon? Nem kéne ezeket leverni, mint a szart?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!