Az éves bérének 100%-át adnák ki a városgazda vezérigazgatójának prémiumként

2022. május 18. 20:34

A kisemberek, a munkások sokszor úgy érzik, nincsenek megbecsülve.

2022. május 18. 20:34
null
Nagy Károly
Facebook

„Az éves bérének 100%-át adnák ki a városgazda vezérigazgatójának prémiumként, más vezetők 80%-ot kapnának.

A XVIII. kerület városüzemeltetési feladatait ellátó Városgazda évente több milliárd forint támogatást kap. Ebből végzik el többek között a közterületeink karbantartását, játszótereink fejlesztését, útjaink és járdáink javítását, de szerveznek programokat, támogatják a sportot, fenntartják az uszodáinkat. A feladatokat sorolhatnánk napestig.

Nincs könnyű feladata a Városgazdának. Úgy a munkaerőpiaci, mint a építőipari folyamatok jelentősen megnövelik a költségeiket, az Önkormányzat pedig, a kormányzati elvonásokra hivatkozva nem tud többlet forrást biztosítani. Az elmúlt hónapokban több, meglátásom szerint fontos pozíciót betöltő dolgozó felállt a VG18-tól. Az ellátás érezhetően döcög, a közterületeken álló fű levágása is komoly nehézségeket okoz.

A kisemberek, a munkások sokszor úgy érzik, nincsenek megbecsülve. Emiatt is éreztem azt, hogy az elmúlt hetek folyamatai után lépnem kell. Élek a XVIII. Kerületi polgárok felhatalmazásával és a május 26-i képviselő-testületi ülésen benyújtom a prémiumstop javaslatot.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2022. május 20. 06:11
A Momentum Tizen-X elnökét hallottuk, tehát a Momentum kiscsoportos tagozatának vezetőjét. A Momentum, mint a munkások pártja. Az évszázad vicce.
Senki Alfonz
2022. május 19. 22:49
Ez itt a címlapképen úgy néz ki, mint egy jóllakott óvodás!!
Senki Alfonz
2022. május 19. 22:48
Az atomfőnök is úgy kap végkielégítést, hogy marad!!! Ilyen mocskos mindkét oldal!!! Te meg ne válogassál a piacon a paradicsom között, mert eltöri a kezedet a kofa! Nyugdíjasoknak szóló szolgálati közlemény: az idén a lecsószezon a magas árak miatti érdeklődés hiányában elmarad!
masikhozzaszolo
2022. május 19. 17:56
Mennyit is kapott a Pogácsaterminátor nő a BKV-nál: 97 milliót? 2009. És a MÁV-nál is, hasonló számok. Végkielégítés, majd tovább foglakoztatás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!